1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ'DE CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI
EREĞLİ'DE CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI

EREĞLİ'DE CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI

Ereğli ilçesinde Cumhuriyet Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı.

A+A-

Ereğli ilçesinde Cumhuriyetimizin 94. kuruluş yıldönümü düzenlenen törenlerle kutlandı.

Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran’ın Kaymakamlıkta devlet adına tebrikleri kabulünün ardından program, Ereğli Atatürk stadyumunda yapılan kutlama etkinlikleri protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Kutlama programına; Ereğli Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli Garnizon Komutanı Yüzbaşı Fatih Yılmaz, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı, Alparslan Ağcakale, Adalet Komisyonu Başkanı Ercan Şahin,  Kurum Müdürleri, Oda Başkanları, Sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, Siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Ereğli Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli Garnizon Komutanı Yüzbaşı Fatih Yılmaz tarafından programa katılan öğrencilerin bayramları kutlandı. Daha sonra ise Kaymakam Yaran günün önemine dair yaptığı konuşma ve sonrasında kutlamalara katılan vatandaşların bayramları, Kaymakam Yaran tarafından kutlandı.

Program, öğrencilerin okuduğu şiirlerle devam etti, yapılan çeşitli gösteriler ve geçit töreninin sonrasında şiir, kompozisyon ile spor dallarında dereceye giren öğrencilere verilen ödüllerin ardından, Ereğli’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları sona erdi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.