1. HABERLER

  2. Ereğli’de Eğitim Çıtası Yükseliyor

Ereğli’de Eğitim Çıtası Yükseliyor

Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Mesleki Teknik Eğitim Daire Başkanı İbrahim...

A+A-

Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Mesleki Teknik Eğitim Daire Başkanı İbrahim Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen incelemelerde bulundular.

Mesleki Teknik Eğitim Daire Başkanı İbrahim Erdoğan mevcut binayı gezerek bina hakkında bilgi aldı.

2015-2016 eğitim öğretim yılında eğitime açılacak olan okula yeni bölüm olarak uçak bakım ve endüstriyel otomasyon bölümü açılması için AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu ile görüş alışverişinde bulunan Mesleki Teknik Eğitim Daire Başkanı İbrahim Erdoğan, bu bölümlerin Türkiye’de birçok yerde olmadığını ve Ereğli’ye getirilmesi için çalışma içerisinde olacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli’de eğitim seviyesinin her geçen gün arttığına dikkat çekerek, “Yeni eğitim öğretim döneminde hizmete girecek bu okulumuzda açılacak olan her bölüm eğitim kalitesi yanında farklı branşları da beraberinde getirecek. Emeği geçen başta vekilimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu ise Ereğli’de eğitim noktasında tüm sıkıntıların giderildiğini söyledi.

Yapılan yatırımların ihtiyacı giderdiği gibi geleceğe dönük yatırımlar olarak ta değerlendirildiğini kaydeden Zorlu, “Mesleki Teknik Anadolu Lisesi de bu yatırımlardan bir tanesidir. Önümüzdeki dönemde uçak bakım ve endüstriyel otomasyon bölümü açılması için çalışmalarımız başladı. Türkiye’de birçok yerde olmayan bu bölümlerin Ereğli’de açılması demek Ereğli’nin eğitim çıtasının her geçen gün yükselmesi demektir” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Mesleki Teknik Eğitim Daire Başkanı İbrahim Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen daha sonra inşaatı devam eden THK İbrahim Özşenol Meslek Yüksek Okulu binasında incelemelerde bulundular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.