1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ’DE EMEKLİ İMAMIN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ, OLAY İNTİHAR MI, CİNAYET Mİ?..
EREĞLİ’DE EMEKLİ İMAMIN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ, OLAY İNTİHAR MI, CİNAYET Mİ?..

EREĞLİ’DE EMEKLİ İMAMIN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ, OLAY İNTİHAR MI, CİNAYET Mİ?..

Ereğli’de 01.30 sıralarında meydana gelen olayda, Emekli İmam Mustafa Bayrakçı evinde tabanca ilevurulmuş halde ölü olarak bulundu.

A+A-

Olay, Barbaros Mahallesi Anafartalar Caddesi üzeri imamı gazali cami civarında evinde meydana geldi.

İntihar ettiği iddia edilen Emekli İmam Mustafa Bayrakçı (69) nıntabancayla vücudunun farklı yerlerinden 3 el ateş edilmek suretiyle vurulması sonucu şüpheli ölümü, pek çok soru işaretini de beraberinde getirdi.

Tabancayla 3 el ateş edilerek hayatını kaybeden Mustafa Bayrakçı’nın intihar ettiği iddia edilirken olay yerine gelen çok sayıda polis ekibiyle birlikte, İlçe Emniyet Müdürü Hakan uzun ve Cumhuriyet Savcısı incelemelerde bulundu. Edinilen bilgilere göre Bayrakçınınbir oğlunun polis olduğu, diğer bir oğlunun ise güvenlik görevlisi olduğu öğrenildi. Mustafa Bayrakçı’nın, göğsüne iki ve kafasına da 1 el isabet eden kurşunlarla hayatını kaybettiği öğrenilirken, soruşturma ise çok yönlü olarak devam ediyor.

Mustafa Bayrakçı’nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bayrakçının gerçek ölüm nedeni ise yapılacak otopsinin ardından netlik kazanılacağı öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.