1. HABERLER

  2. KARAPINAR

  3. EREĞLİ’DE FOTOĞRAF MAKİNASINDA VE TAVUK DÜRÜM ARASINDA EROİN
EREĞLİ’DE FOTOĞRAF MAKİNASINDA VE TAVUK DÜRÜM ARASINDA EROİN

EREĞLİ’DE FOTOĞRAF MAKİNASINDA VE TAVUK DÜRÜM ARASINDA EROİN

Ereğli narkotik polisinin dikkati sayesinde zehir tacirlerinin planları deşifre oldu.

A+A-

Konya’nın Ereğli İlçesinde Son 15 gün içerisinde ilçe genelinde polis ekipleri tarafından yapılan kapsamlı çalışmalar neticesinde;

Varan 1-Eti Mahallesi Deliklitaş Caddesi üzerinde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araç içerisinde 4 şahıs olduğu, bu şahıslardan M.Ö isimli şahısın ‘tehdit’ suçundan arandığı tespit edilmiş, araç alt kısmına atılan fotoğraf makinası içerisinde toplam 7,78 gram metanfetamin maddesi, 0,79 gram eroin maddesi, 3,83 gram sentetik kannabinoid maddesi ve 4 adet uyuşturucu hap maddesi ele geçirilmiş aynıca araç içerisinde ruhsatı bulunmayan av tüfeği ve muşta tarzı bıçak ve pala ele geçirilmiş, şahıslara gerekli işlemleri yapılmıştır.

Varan 2-Asayiş Büro Amirliğince ilçemiz genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda; Hırsızlık suçundan 4 Yıl 2 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.B, Yaralama ve Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanuna Muhalefet suçlarından 5 Yıl 13 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.Y, Nitelikli Dolandırıcılık Suçundan 3 Yıl 9 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.İ, Uyuşturucu Madde Kullanımı ve Ticareti suçundan 3 Yıl 4 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.F.Ç, Yaralama suçundan 5 Yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.A, Uyuşturucu Madde Kullanımı ve Ticareti suçundan 2 Yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.D yakalanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Varan 3-Atatürk Caddesi üzerinde kavga olduğu ve bir şahısın elinde av tüfeği olduğu görülmesi üzerine Çarşı ve Mahalle Bekçilerimiz tarafından kavgaya silah ateşlenmeden müdahale edilmiş ve ruhsatı bulunmayan av tüfeği ele geçirilmiş, kavgaya karışan şahıslara gerekli işlemleri yapılmıştır.

Varan 4-Yapılan çalışmalar ve araştırmalar neticesinde idaremiz Boyacıali Mahallesi 90014 sokak üzerinde bulunan bir Kıraathanede kumar oynandığı tespit edilmiş, 4 şahısa gerekli işlemleri yapılmış, oyunda kullanılan iskambil kağıtları ve 300 TL paraya el konulmuştur.

Varan  5-İlçemiz Boyacıali Mahallesi 90021 Sokak üzerinde meydana gelen Silahlı Yaralama olayının şüphelisi suç aletiyle birlikte yakalanarak işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilmiştir.

Varan 6-Cahı Mahallesi Gözükara Cami civarında bir şahısın havaya ateş ettiği bildirilmesi üzerine ekiplerimizin yaptığı çalışmada şahıs olay yerinin yakınında av tüfeğiyle birlikte yakalanmış ve gerekli işlemleri yapılmıştır.

Varan 7-Çarşı ve Mahalle Bekçilerimiz tarafından Atatürk Caddesi üzerinde belinde kabarıklık olduğu ve durumundan şüphelenilerek durdurulan bir şahıs üzerinden 1 adet ruhsatı bulunmayan tabanca ele geçirilmiş, şahsa gerekli işlemleri yapılmıştır.

Varan 8-Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğimizce sokak satıcılarına, kullanıcılarına, uyuşturucu nakleden ve ticaretini yapan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde uyuşturucu madde sattığı belirlenen 2 şahısın ikametinde yapılan aramalarda ayrı ayrı paketlenmiş halde 2,05 gr, 1,73 gr, 1,87 gr, 0,46 gr, 0,25 gr  sentetik kannabinoid maddesi ve 1 adet uyuşturucu hap maddesi ele geçirilmiş, şahısların işlemleri yapılmıştır. 

Varan 9- Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğimizce yapılan çalışmalarda ilçemize uyuşturucu madde getireceği bilgisi alınan bir araç Çömlekçi Mahallesinde durdurularak alınmış, araç içerisinde 236,66 gr esrar maddesi ele geçirilmiş, araçta bulunan 2 şahsa gerekli işlemleri yapılmıştır.

Varan 10- Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğimizce yapılan çalışmalarda ilçemize uyuşturucu madde getireceği bilgisi alınan bir araç ilçemiz girişinde durdurulmuş, aracın arka koltuğunda tavuk dürüm içerisine paketlenmiş şekilde 83,75 gr eroin maddesi ve 16,88 gr metamfetamin maddesi ele geçirilmiş, araçta bulunan 2 şahısın ikametlerinde yapılan aramada 7,90 gr eroin maddesi, 1,44 gr metamfetamin maddesi ve 1 adet uyuşturucu hap maddesi ele geçirilmiş. Ş.K ve G.T isimli şahıslar işlemlerinden sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Ereğli polisinin vatandaşa güven başarılı çalışmaları, İlçe halkında takdir topluyor. Bizlerde emeği geçen İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis ekipleri kutluyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.