1. HABERLER

  2. Ereğli'de Fuhuş Operasyonu

Ereğli'de Fuhuş Operasyonu

Ereğli ve Konya Polisinin ortaklaşa yapmış olduğu  Şafak Operasyonunda Fuhuşa Ağır Darbe,  İlçe Emniyet Müdürlüğünün 6 aylık fiziki ve...

A+A-

Ereğli ve Konya Polisinin ortaklaşa yapmış olduğu  Şafak Operasyonunda Fuhuşa Ağır Darbe,  İlçe Emniyet Müdürlüğünün 6 aylık fiziki ve teknik takibi sonucu Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri ile  Ereğli de yaklaşık 25 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

  Sabah erken saatlerde başlayan operasyonda Ereğli 'de 16  Mersin'de 1 kişi  olmak üzere toplam 17  kişi gözaltına alındı.

 

  Gözaltına alınan şahıslar Ereğli Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şahıslar daha sonra ifadeleri alınmak üzere Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldüler.

 

Operasyon sırasında çok sayıda hayat kadını ve onları pazarlayan kişiler ile birlikte Bir de eşcinsel olduğu öğrenilen şüpheli kişi göz altına alınırken,bir adreste polisle şahıslar arasında çıkan arbedede bir polis memurunun hafif şekilde yaralandığı ise edinilen bilgiler arasında.zanlıların soruşturmaları ise Ereğli ilçe Emniyet Müdürlüğünde devam ediyor..

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.