1. HABERLER

  2. Ereğli'de Girişimcilik Eğitimi Kursu

Ereğli'de Girişimcilik Eğitimi Kursu

İşkur Ereğli Hizmet Merkezi, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile KOSGEB destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kursu protokolü imzalandı.Ereğli...

A+A-

İşkur Ereğli Hizmet Merkezi, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile KOSGEB destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kursu protokolü imzalandı.

Ereğli Ticaret Sanayi Odasında imzalanan protokol, İşkur Ereğli Hizmet Merkezi Müdürü Sait Eker ve Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enver Bozkurt tarafından imzalanarak Kosgeb’in onayına gönderildi. Uygulamalı girişimcilik eğitimi kursu, 17 Kasım 2014 tarihinde başlayarak, 27 kasım 2014 tarihinde sona erecektir. 72 saat sürecek kurs boyunca kursiyer cep harçlıkları ve kursiyer genel sağlık sigorta primleri İşkur tarafından karşılanacaktır.

Girişimcilik kursuna devam ederek sertifikalarını alan kursiyerler, projeleri ile Kosgeb’e müracaat edecekler; iş fikri KOSGEB tarafından onaylanan girişimciler, kurdukları iş için harcamalarını belgeleyip, 30 bin TL ye kadar hibe desteğinden faydalanabileceklerdir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.