1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ'DE HAREKETLİ DAKİKALAR
EREĞLİ'DE HAREKETLİ DAKİKALAR

EREĞLİ'DE HAREKETLİ DAKİKALAR

Ereğli Asayiş Büro Amirliği ekiplerince hakkında 3 ayrı hırsızlık suçundan toplam 14 yıl 2 ay hapis cezası bulunan ayrıca cezaevinden firari olan H.K. (21) isimli şahıs, Asayiş Büro ekiplerince kovalama sonrası yakalanmıştır.

A+A-

Ereğli'de son zamanlarda meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili yapılan çalışma kapsamında H.K. (21) isimli şahsın 5 işyerinden hırsızlık ve 2 motosiklet hırsızlığı olayının şüphelisi olduğu tespit edildi.
Şüphelinin ikametinin bahçesinde ele geçirilen 1 adet çalıntı motosiklet ile şüphelinin üzerinde ele geçirilen daha önceden işyerinden çalınan 1 adet cep telefonu sahiplerine teslim edildi. Motosiklet Hırsızlığı olayında şüpheli ile birlikte hareket ettiği tespit edilen G.G. (23) isimli şahısta ekiplerce yakalandı. Şüpheliler H.K.(21) ve G.G.(23), 11.01.2020 günü haklarında düzenlenen soruşturma evrakları ile birlikte adli mercilere sevk edildi. H.K. (21) nöbetçi mahkemece tutuklanarak Ereğli T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilirken G.G. (23) ise mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.
Ereğli Emniyetinden yapılan açıklamada; Suç ve suçlularla etkin mücadelemiz devam etmektedir denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum