1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’de Hollanda'ya Kangal Köpekli Protesto
Ereğli’de Hollanda'ya Kangal Köpekli Protesto

Ereğli’de Hollanda'ya Kangal Köpekli Protesto

Hollanda daki siyasi skandalın ardından yaşanan olaylarda bir polis köpeğinin gurbetçi bir vatandaşı ısırmasına tepki gösteren kangal köpek sahipleri, Halis Demir 15 Temmuz Yunus Emre Meydanı'nda Gurup adına basın açıklaması yapan Muhsin Demircan isimli v

A+A-

Hollanda daki siyasi skandalın ardından yaşanan olaylarda bir polis köpeğinin gurbetçi bir vatandaşı ısırmasına tepki gösteren kangal köpek sahipleri, Halis Demir 15 Temmuz Yunus Emre Meydanı'nda Gurup adına basın açıklaması yapan Muhsin Demircan isimli vatandaş, 'Bilsinler ki bir Türk dünyaya, bir kangalda Hollanda’nın bütün köpeklerine bedeldir' dedi.

Ereğli’de bir grup kangal köpeği sahibi gönüllü çiftçi, Halis Demir 15 Temmuz Yunus Emre Meydanı'nda bir araya gelerek, Hollanda'daki polis köpeğinin Türk gurbetçiyi ısırması olayına tepki gösterdi. Kangal cinsi köpekleri ile Hollanda'ya kendilerince gözdağı veren köpek sahipleri, Hollanda'yı kınadıklarını açıkladı. Köpek sahipleri adına konuşan, Muhsin Demircan isimli çiftçi vatandaş 'Bir Türk dünyaya, bir kangal Hollanda'nın bütün köpeklerine bedeldir' şeklinde konuştu.

150 kişilik gurup 30 kangal köpeği eşliğinde 'Yürekleri varsa gurbetçi kardeşimizi ısıran köpeği buraya getirsinler' diyerek meydan okuyan Demircan, 'Devletimizin, vatanımızın, gurbetçilerimizin hep yanındayız. Bu uğurda üzerimize ne düşüyorsa gerekeni de yapmaya da her zaman için hazırız' dedi.

Hollanda’ya karşı tepkisini dile getiren gurup daha sonra ise olaysız bir şekilde dağıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum