1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli'de Jandarma çiftçileri mağdur eden şebekeyi çökertti
Ereğli'de Jandarma çiftçileri mağdur eden şebekeyi çökertti

Ereğli'de Jandarma çiftçileri mağdur eden şebekeyi çökertti

TARLALARDAN DAMLAMA SU HORTUMLARINI ÇALAN 4 ŞÜPHELİDEN 2’ Sİ TUTUKLANDI

A+A-

Ereğli’de 4 hırsızlık şüphelisi 2 aylık fiziki takip sonucu yakalandı.

Konya'nın Ereğli ilçesinde çok sayıda tarladan yaklaşık 200 bin lira değerinde sulama malzemeleri çalan hırsızlık şüphelisi 4 kişi, jandarmanın 2 ay süren sıkı takibi sonucu yakalandı.

Şüphelilerden 2'si tutuklanırken, 2'si ise adli kontrol ile serbest bırakıldı.

4 HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ 2 AYLIK TAKİP SONUCU YAKALANDI

Edinilen bilgiye göre, Ereğli ilçesinde çok sayıda tarladan ve adresten hırsızlık olaylarının yaşanması üzerine Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar neticesinde Ereğli ve Adana ili çevresinde, tarlalardan ve çeşitli adreslerden 400 top damlama sulama hortumu, sulama filtresi, yaklaşık 500 kilogramlık kantar, elektrik şarj dinamosu, demir bahçe kapısı çalınması üzerine araştırma başlatıldı. Jandarma ekipleri, çok sayıda hırsızlık olayına karıştıklarını tespit ettiği 4 şüpheliyi 2 ay boyunca takibe aldı. Yeterli delile ulaşılmasının ardından, Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı, Merkez Karakol ve Jandarma dedektiflerinin katılımıyla operasyon düzenlendi. Gözaltına alınan 4 kişi, ifadeleri alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü. Adreslerde yapılan aramalarda, çok sayıda çalıntı malzemeye el konuldu. Jandarmadaki ifadelerinin ardından şüphelilerden 2'si sevk edildiği mahkemece tutuklanırken, 2'si de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Çiftçileri mağdur eden şüphelilerin, Jandarma tarafından yakalanmasıyla zor durumda olan çiftçilerin mağduriyetleri de giderilmiş oldu. Hırsızlık şüphelilerinin çaldığı malzemelerin piyasa değerinin ise yaklaşık 200 bin lira olduğu düşünülüyor.

d7d47de8-db87-4ad0-acd6-f3a32bd0d6db.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.