1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Ereğli'de Kan Bağışı Kampanyası
Ereğli'de Kan Bağışı Kampanyası

Ereğli'de Kan Bağışı Kampanyası

Kızılay ve Ereğli Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Kan Bağışı Kervan Saray Millet Kıraathanesinde yapılırken, kan bağışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

A+A-

Kan bağışı programına Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdür İradet Genç, Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cumaali Özince, İlçe Sağlık Müdürü İsmail Yavuz Katıldı.

Programda Konuşan Ereğli Kaymakamı Çiftçi;

Halkımızın Kan Bağışını yapabilmesi, İhtiyacı olan Hastalara, İnsanlara, ihtiyaç sahiplerine şifa olması, kan bağışı yapması için Ereğli Gençlik Spor Merkezi ve Kızılay 2 günlük  kampanya Başlatarak Tarihi kervansarayda millet kıraathanesinde gönüllüleri beklemekte. Yarın saat 18:00’ya Kadar devam edecek olan kan bağışına halkımız çok duyarlı, bu duyarlılığın somutlaşması için Ereğli halkını buraya bekliyoruz. Genç Öğrencilerimizde burada manevi destek veriyor. Onlarında bu sosyal duyarlılıkları bizim için çok önemli, kendini yetiştirmiş bilinçli bir gençlik geliyor inşallah güzel bir kampanyayla istenilen rakamlara ulaşacağız. Ereğli'miz zaten bu konuda duyarlı olduğunu her zaman göstermiştir bu iki günlük kampanya süresincede iyi bir bağış bekliyoruz. Diyerek sözlerine son verdi.

eregli-kizilay.jpg

eregli-kizilay-kan-bagisi.jpg

eregli-kan-bagisi.jpg

eregli-kan-bagisi-kampanyasi.jpg

eregli-ogrencileri.jpg

eregli-ders-calisan-ogrenciler.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.