1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli'de Kar Yağışı Etkili Oluyor
Ereğli'de Kar Yağışı Etkili Oluyor

Ereğli'de Kar Yağışı Etkili Oluyor

İlçemiz Ereğli'de devam eden kar yağışı bazı köy yollarının kapanmasına neden olurken Dün itibarı ile başlayan kar yağışı nedeniyle...

A+A-

İlçemiz Ereğli'de devam eden kar yağışı bazı köy yollarının kapanmasına neden olurken

Dün itibarı ile başlayan kar yağışı nedeniyle Belceağaç, Sarıca, Yıldızlı, Gaybi, Büyükdede ve Yellice köyünün yolları ulaşıma kapandı. Halkapınar'da ise çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı.

Konya  Adana karayollarında ise ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. Ereğli Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekiplerinden edinilen bilgilere göre ise Konya ve Ereğli Adana karayollarından ulaşımı kontrollü olarak sağlanıyor. Kar lastiği ve zinciri takılı olmayan araçların geçişine izin verilmiyor.

Kar yağışının ilçemiz Ereğli de 20 cm bulduğunu.önümüzdeki Çarşamba Perşembe günü ise kar yağışı hafif şekilde devam edeceği, Kuvvetli buzlanma ve don olayı görülecektir.

Karayoluna çıkan sürücülerin gerekmedikçe karayoluna çıkmamaları,çıkarken araçlarına kış lastiği taktırmaları zincirsiz yola çıkmamaları ve yanlarında çekme halatı takoz ecza çantası ve araçlarının kalolifer tesisatlarını kontrol ederek kışa uygun şekilde seyahate hazır hale getirmeleri can ve mal güvenliğiniz açısından önem taşımaktadır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.