1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli'de Kaymakamdan Pazar Yerinde ve İş Yerlerinde ''Koronavirüs''denetimi
Ereğli'de Kaymakamdan Pazar Yerinde ve İş Yerlerinde ''Koronavirüs''denetimi

Ereğli'de Kaymakamdan Pazar Yerinde ve İş Yerlerinde ''Koronavirüs''denetimi

Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, Perşembe Pazarı’nda ve iş yerlerinde ''koronavirüs'' (Covid-19) salgını ile ilgili olarak denetlemelerde bulundu.

A+A-

Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, Perşembe Pazarı’nda ve iş yerlerinde ''koronavirüs'' (Covid-19) salgını ile ilgili olarak denetlemelerde bulundu.

''Koronavirüs'' tedbirleri kapsamında bugün ülke genelinde geniş kapsamlı bir denetim yapıldı. Ereğli'de de pazar yerleri, toplu taşıma araçları, marketler, restoranlar ve kafelere yönelik düzenlenen denetimlere Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı' da katıldı.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Edip Çakıcının ilk durağı perşembe pazarındaki pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlar oldu. daha sonra ise İlçe esnafını ziyaret etti. pazar yerinde ve iş yerlerinde vatandaşı dinleyen Kaymakam Çakıcı, burada maske takmaları , sosyal mesafe ve hijyen konusunda temizliğe dikkat etmelerini istedi. zaman zaman pazarcı esnafını ve ilçe halkını ''koronavirüs'' tedbirleri hakkında bilgilendirdi, bazı esnaflara maske dağıttı. Ereğli’de vatandaşları tedbirlere uymaya davet ettiklerini belirten Çakıcı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Tüm Türkiye’de olduğu gibi bugün Ereğli’de de farklı noktalarda eş zamanlı denetimlerimiz gerçekleşiyor. esnafımız ziyaret ederek hem esnafımız hem de vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı bulduk. Şükürler olsun ki pazar yerinde vatandaş ve esnafımız kurallara riayet ediyorlar. İnşallah bu böyle devam eder. Bir an evvel gerçek normale dönebilmemiz için 3 kurala uymamız gerekiyor. Sadece bugün için değil, denetimlerimiz her zaman devam ediyor. Ceza kesmek elbette ki öncelikli amacımız değil ama kurallara uymamakta direnen vatandaşlarımızı diğer vatandaşlarımızın sağlığını korumak için üzülerek de olsa ceza uygulamak zorunda kalacağız. En kısa zamanda bu hastalıktan da kurtulacağımıza inanıyoruz. Ereğli'de de kurallara uyuluyor ancak yine de arzu ettiğimiz seviyede değil. Özellikle düğünlerimizde, cenazelerimizde daha dikkatli olmamız gerekiyor. Düğünlerimizi daha kısa tutalım, 65 yaş üstü vatandaşlarımıza karşı daha hassas olmalıyız dedi.

Kaymakam Çakıcı, Pazar yerinde alınan tedbirleri tek tek gözden geçirirken, Pazar yeri denetiminin ardından toplu taşıma araçlarına yönelik denetimleri de yerinde gören Çakıcı, ilçede faaliyet gösteren iş yerleri denetimlerinin ise aralıksız süreceğini ifade etti. Çakıcı, bu ziyaretlerde Pazarcı esnafı ve pazara gelen vatandaşların dilek ve şikâyetlerini de dinledi.

kaymakamdan-pazar-yerinde-ve-is-yerlerinde-koronavirusdenetimi.jpg

kaymakamdan-pazar-yerinde-ve-is-yerlerinde-koronavirusdenetimi-001.jpg

kaymakamdan-pazar-yerinde-ve-is-yerlerinde-koronavirusdenetimi-002.jpg

kaymakamdan-pazar-yerinde-ve-is-yerlerinde-koronavirusdenetimi-003.jpg

kaymakamdan-pazar-yerinde-ve-is-yerlerinde-koronavirusdenetimi-004.jpg

kaymakamdan-pazar-yerinde-ve-is-yerlerinde-koronavirusdenetimi-005.jpg

kaymakamdan-pazar-yerinde-ve-is-yerlerinde-koronavirusdenetimi-006.jpg

kaymakamdan-pazar-yerinde-ve-is-yerlerinde-koronavirusdenetimi-007.jpgkaymakamdan-pazar-yerinde-ve-is-yerlerinde-koronavirusdenetimi-008.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.