1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Ereğli'de Kızılay’ın Kan Bağışı Kampanyasına Yoğun İlgi
Ereğli'de Kızılay’ın Kan Bağışı Kampanyasına Yoğun İlgi

Ereğli'de Kızılay’ın Kan Bağışı Kampanyasına Yoğun İlgi

Ereğli'de Kızılay kan bağışı kampanyası başlattı.

A+A-

Kampanyaya; Ereğli'de vatandaşlar yoğun katılım göstererek destek verdi.

Ereğli'de kurulan mobil kan merkezine gelen ilçe halkı, yetkililer tarafından gerekli steril ortamda yapılan çalışma ile kan verme işlemlerini tamamladılar. Günümüzde kan bağışının büyük önemi olduğu bilinci ile hareket etmenin bilincinde olan vatandaşlar, bu anlamlı kampanyaya destek oldukları için mutlu olduklarını belirttiler.

Ereğli Kızılay Şube Başkanı Yakup Kaleli yaptığı açıklamasında şu ifadele yer verdi.Ereğli ilçesinde kan bağışı kampanyası başlattıklarını belirten Kaleli, kampanyanın 21 Şubatta sona ereceğini söyledi. Daha önce ise okullarda ve Millet kırahatnesinde kampanya düzenlediklerini bu seferde Ereğli'de bir alışveriş merkezinin önünde yaptıklarını söyleyen Kaleli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Ereğli'nin büyük katılım göstererek Türkiye'de rekor kırdığını söyleyen Başkan Kaleli gösterilen ilgiden memnuniyetini dile getirdi.

Kızılay'ın farklı alanlarda da çalışmaları olduğuna değinen Kaleli, bunların başında da eğitim olduğunu belirtti. İlçemiz Ereğli'de 200 öğrenciye bot ve mont desteğinde bulunduklarını yine 500'e yakın aileye ise gıda yardımında bulunduklarını söyledi. Kaleli, Sosyal faaliyetlerde de bulunduklarını, Kızılay olarak yaşlılarında yanlarında olduklarını ve onlara her türlü desteği vermek sureti ile huzur evi ziyaretleri yaptıklarını ve düzenledikleri konferanslarla da vatandaşların bilinçlenmesine destek verdiklerini ifade etti.

Ereğli Kızılay Şube Başkanı Yakup Kaleli Ereğli halkına verdikleri destek duyarlılıkları nedeniyle teşekkür etti.

eregli-kizilay-001.jpg

eregli-turk-kizilayi.jpg

eregli-kan-bagisi-002.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.