1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’de kökünü kurutma operasyonuna: 17 tutuklama
Ereğli’de kökünü kurutma operasyonuna: 17 tutuklama

Ereğli’de kökünü kurutma operasyonuna: 17 tutuklama

Konya’nın Ereğli ilçesinde, Polisin uyuşturucu operasyonunda gözaltına aldığı şahıslardan adliyeye sevk edilen 21 şüpheliden 17’si tutuklandı.

A+A-

NARKOTİK EKİPLERİNİN EREĞLİ’DE DÜZENLEDİĞİ KÖKÜNÜ KURUTMA OPERASYONU ADI ALTINDA YAPTIĞI ŞAFAK BASKININDA 21 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI.

Ekiplerin gençleri zehirlemek için piyasaya uyuşturucu süren ve sokak satıcılığı yapan şahıslara düzenlenen bu operasyon ile zehir tacirlerine büyük darbe vurdu.

Ereğli’de Narkotik Şube ve Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan eş zamanlı operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 21 kişi gözaltına alınmıştı.

İlçe genelinde belirlenen adreslere yapılan eş zamanlı şafak baskında 21 şüpheli, ekipler tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 120 gram Metamfetamin Maddesi, 350 adet uyuşturucu hap, bir miktar Esrar, Eroin, 8 kök Hint Keneviri, uyuşturucu ticaretinde kullanılan 2 adet Hassas Terazi, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 2 adet Kurusıkı Tabanca, 1 adet Av Tüfeği ve çok sayıda fişek ele geçirilmişti.

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve Kullanmak suçlarından gözaltına alınan 21 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 17’si tutuklanarak, Ereğli cezaevine gönderildi.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik polisini vatandaşımıza güven veren ve takdir toplayan başarılı çalışmalarından dolayı kutluyor ve tebrik ediyoruz

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.