1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. Ereğli'de koronavirüse karşı caddeler dezenfekte edildi
Ereğli'de koronavirüse karşı caddeler dezenfekte edildi

Ereğli'de koronavirüse karşı caddeler dezenfekte edildi

BELEDİYE EKİPLERİ KORONAVİRÜSE KARŞI SAVAŞ AÇTI

A+A-

Ereğli Belediyesi ekipleri, İlçe şehir merkezinde vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı kaldırım ve  caddeler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında köpüklü su ve dezenfektanlarla çok sayıda temizlik aracı ve ekibin çalışmasıyla temizlendi.

Temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sokağa çıkmanın yasak olduğu bir günde o yasağı, Ereğli Belediyesi ekipleri halk sağlığı adına fırsata çevirdi. Ereğli Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan temizlik seferberliği, Şehir merkezinde sabah saatlerinde başlayan çalışma ile İlçenin ana hartellerinde bulunan cadde ve kaldırımlar büyük bir  özen ve titizlikle yıkanarak dezenfekte edildi.

BELEDİYEDEN TAKDİR GÖREN HİZMET

Başkan Oprukçu'nun bizzat vermiş olduğu talimat ile başlatılan temizlik çalışması İlçe halkından da teşekkür kazanırken, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu tarafından her fırsatta yapılan açıklamalarda belirttiği üzere vatandaşın sağlığı bizim için son derece önemlidir ve halk sağlığını önemsiyoruz sözleriyle yaptığı vurgularda olduğu gibi yapılan bu çalışmada o sözlerin doğru ve gerçekçiliğini göstermiş oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.