1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. Ereğli’de Metruk Binalar Yıkılıyor
Ereğli’de Metruk Binalar Yıkılıyor

Ereğli’de Metruk Binalar Yıkılıyor

Ereğli Belediyesi tehlike arz eden ağır hasarlı binanın yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyor.

A+A-

Kent genelinde tehlike arz eden hasarlı binaların yıkımını sürdüren Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yıkım çalışması sonrası ortaya çıkan molozları toplayarak alanı temizleyen ekipler, bölgeyi güvenli hale getiriyor.

GÖRÜNTÜ KİRLİĞİ ORTADAN KALKIYOR

“Ereğli Belediyesi olarak kötü görüntüyü ortadan kaldırılmak, binaların olumsuz amaçlarla kullanılmasının önüne geçmek için ve aynı zamanda tehlike de arz eden metruk binaların yıkım çalışmalarına devam ediyoruz” diyen Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Ekiplerimiz bölge taramaları ve hemşerilerimizin şikâyetlerini değerlendirip, yasal zemin çerçevesinde metruk yapıların tespitini gerçekleştiriyor. Kent genelinde görselliğe ve huzura büyük önem veriyoruz. Art niyetli insanların barınağı haline gelen bu yapıları sosyal bir sorunun mekânı olmaktan kurtarıyoruz. Tehlike saçan yapıları Fen İşleri Müdürlüğü yıkarak, hem çarpık yapılaşmanın önüne geçiyor hem de görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyoruz” dedi.

-079.jpg

YENİ YAŞAM ALANLARI OLUŞTURUYORUZ

Başkan Oprukçu, “Çevreye her zaman büyük önem veriyoruz. Bu anlamda ilçemiz metruk yapılardan arındıkça, hem vatandaşımız rahat nefes alıyor, hem de görüntü kirliliğinin önüne geçiyoruz. Vatandaşımızın huzurunu ön planda tutuyoruz. Bu alanlarda yeni yaşam alanları oluşturup vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Daha öncede birçok metruk binanın yıkımını gerçekleştirdik” diye konuştu.

1-424.jpg

2-468.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.