1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’de Muhtarlar Günü Kutlandı
Ereğli’de Muhtarlar Günü Kutlandı

Ereğli’de Muhtarlar Günü Kutlandı

Ereğli’de Muhtarlar Günü Düzenlenen Program ile Kutlandı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından armağan edilen ve 19 EKİM tarihinde kutlanan muhtarlar günü İlçemiz Ereğli’de Atatürk Anıtı önünde düzenlenen program ile kutlandı.

Konya Ereğli’de Ereğli Belediye Başkanlığı, mahalle muhtarları ve siyasi parti temsilcilerinin katılımıyla 19 Ekim Muhtarlar günü kutlandı.

Kutlama programına Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Arıcan, Siyasi partilerin temsilcileri AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, CHP Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal, İyi Parti İlçe Başkanı Amil Acar, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Çelik, mahalle muhtarları ve STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Atatürk Anıtı’na Muhtarlar Derneği çelengi sunuldu. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Memduh Karaca ise konuşmasında; Bu özel günde bizleri yalnız bırakmayan bütün katılımcılara, siyasi parti temsilcilerine ve daire amirlerimize teşekkür ederim bizlere bu günü armağan eden Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum  diyen Karaca, Bütün muhtarlarımızın muhtarlar gününü en içten dileklerimle kutluyorum dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.