1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ'DE NELER YAKALANDI NELER!; 8 KİŞİ TUTUKLANDI
EREĞLİ'DE NELER YAKALANDI NELER!; 8 KİŞİ TUTUKLANDI

EREĞLİ'DE NELER YAKALANDI NELER!; 8 KİŞİ TUTUKLANDI

Ereğli Narkotik Polisinin Sokak Satıcılarına Yönelik Olarak Başlatılan Geniş Çaplı Operasyonlarda Toplam 47 Şahsa İşlem Yapılırken 8 Kişi'de Tutuklandı.

A+A-

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından 1 Ocak ve 31 Ocak tarihleri arasında yaptığı geniş çaplı operasyonlarda zehir tacirleri kıskıvrak yakalandı.

Yapılan operasyonlarda sokak satıcıları, kullanıcıları, uyuşturucu nakleden ve ticaretini yapan şahıs ve gruplara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında toplam 47 şahıs kıskıvrak yakalanarak haklarında yasal işlem yapılırken çok sayıda uyuşturucu madde de ele geçirildi.

Ereğli’de başlatılan operasyonlar kapsamında, 10 kişi Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan, 37 kişi de Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan olmak üzere 47 farklı kişiye işlem yapıldı.

NARKOTİK POLİSİ ÇALIŞMALARIYLA VATANDAŞA GÜVEN VERİYOR

Operasyonlarda, 15.22 gr eroin, 85.87 esrar, 205 adet uyuşturucu hap ve 72.93 gr metamfetamin uyuşturucu maddeleri ele geçirildi.

İlçe genelinde başlatılan operasyonlarda gözaltına alınan 10 kişiden 8’i uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanırken, 2 şahıs da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ereğli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla etkin bir şekilde devam edeceği bildirilirken, Zehir tacirlerine yönelik olarak yapılan ve vatandaşa güven bu başarılı çalışmalar ise halkın takdirini kazanıyor.

Bizlerde gençlerimizi korumak adına yapılan bir birinde başarılı çalışmalara imza atan, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Narkotik polisini kutluyor ve kendilerine başarılar diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.