1. HABERLER

  2. Ereğli’de Öğretmenler Günü Kutlandı

Ereğli’de Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü yurdun dört bir köşesinde olduğu gibi İlçemiz Ereğli’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı.Kutlama programı Ereğli de...

A+A-

24 Kasım Öğretmenler Günü yurdun dört bir köşesinde olduğu gibi İlçemiz Ereğli’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlama programı Ereğli de Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başladı. Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen ve resmi daire müdürlerinin katılımıyla Atatürk Anıt alanında gerçekleşti.

Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Çelenk sunuldu, Saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesinin ardından kutlama programı Ereğli Kültür ve Spor Merkezinde devam etti.

Ereğli Kültür ve Spor Merkezinde gerçekleştirilen programda günün anlam ve önemini belirten bir konuşmayı ise Ereğli Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen yaptı, Değerli öğretmenim sen öğrencinin gözünde bir yıldız En büyük rol modelsin,Attığın adımların izlerine ayak basar, gölgende dolaşır tüm öğrencilerin, Yanlış yapma şansın yok zira arkanda gelen büyük bir nesil var öğretmenim.

İdealleri yüksek tutmazsan pınarlarını aktaramazsan eyvahlara düşer yok olur bütün umutların öğretmenim, Yalnız da olsan doğru adımlar atmalı seni umutla bekleyen gönüllere yol göstermelisin.

Herkes çalıştığının karşılığını alır, Senin karşılığın gelecek nesillerdir, yaşanılası hayattır öğretmenim. Etraflara aydınlık saçan gelecek nesillerin mimarı olan öğretmenim 24 Kasım öğretmenler gününü kutlar sağlık huzur ve mutluluk dolu günler dilerim dedi.

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ise gerçekleştirdiği konuşmasında öğretmenlerin bu özel ve güzel günlerini kutlayarak, ” Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” düsturu ile tüm eğitim ve öğretim neferlerine şükran borçlu olduğumuzu kaydetti.

Program öğretmen adaylarının görev yemini etmesinin ardından hafta münasebeti ile ilçe genelinde liseler arası Gerçekleştirilen şiir, kompozisyon ve resim dalında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.