1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’de On Binler İftarda Buluştu
Ereğli’de On Binler İftarda Buluştu

Ereğli’de On Binler İftarda Buluştu

Ereğli Belediyesi tarafından “Ereğli Buluşması” adı altında Ulu Cami önü Devlet Bahçeli Meydanı’nda düzenlenen iftar programında on binlerce vatandaş bir arada olmanın mutluluğu ve coşkusunu yaşadı.

A+A-

İftar programına İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı, İlçe Jandarma Komutanı Hayri Yazıcı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, MHP MYK Üyesi Güzide Çıpan, MHP MYK Üyesi Özer Karakayacı, MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Kurum Müdürleri, Daire Amirleri, Oda Başkanları, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“ALLAH BİRLİĞİMİZİ VE DİRLİĞİMİZİ DAİM ETSİN İNŞALLAH”

İftar programında kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Ereğli buluşması adını verdiğimiz iftar yemeğimize hoşgeldiniz, şeref verdiniz. Değerli hemşerilerimiz her günümüz böyle, Allah’ın izniyle iftarlarda buluşmak nasip olsun inşallah her zaman. Allah tuttuğunuz oruçları, iftarınızı ve dualarınızı kabul etsin. Biz üretken bir belediyecilik anlayışıyla bir taraftan hizmet üretirken bir taraftan da gönüllere dokunmanın şerefini, onurunu yaşıyoruz. Rabb-ül Alemin’inden niyazımız odur ki rahmet ayında rahmetini bol ihsan etsin. Birlik ve beraberliğin de bizatihi rahmet olduğunu bilenlerdenim. İnşallah birliğimiz, beraberliğimiz rahmete vesile olsun, bir olduk, iri olduk, diri olmaya devam edelim. Aramızda Milliyetçi Hareket Partimizin değerli İlçe Başkanı var, AK Partimizin değerli İlçe Başkanı var onları da yanıma almak suretiyle bir Cumhur İttifakı selamlaması yapmak istiyorum. Ülkemiz dar günler yaşıyor, zor günler geçiriyoruz, beka problemi deyince her şey bir yana, Allah hiçbir suretle milletimizi darda, zorda bırakmasın, vatansız bırakmasın, şehitlerimiz gelmesin, terör belası bir an önce bitsin. Birlik, dirlik olsun ülkemizde, huzur olsun Ereğli’mizde, ülkemizde istiyoruz. Önümüzde Kadir Gecesi var, o kutlu gecede de dualarda buluşalım, bayramınızı da bu vesileyle tebrik ediyor, hepinize teşrifleriniz için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Daha sonra AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun: “Ereğli Belediyemizin düzenlediği iftar programına hepiniz hoş geldiniz. Bu rahmet ayında, bu güzel günde bizi bir araya getiren Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu’ya çok teşekkür ediyorum. Allah ibadetlerimizi kabul etsin, yarın kavuşacağımız Kadir Gecemizi şimdiden tebrik ediyorum, bu organizasyon için Başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz ise: “Bu organizasyonda emeği geçen başta Belediye Başkanımız olmak üzere tüm mesai arkadaşlarını kutluyorum. Sizlerle bir araya gelmekten onur duyduğumu belirtmek istiyorum, yarın Kadir Gecesi şimdiden mübarek olsun, dualarla buluşmak dileğiyle hepinizi Allah’a emanet ediyorum” sözleriyle vatandaşları selamladı.

Sonrasında konuşmalarını yapmak üzere sahneye gelen MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan: “Bu organizasyonu yapan Ereğli sevdalısı Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya teşekkür ediyorum. Ben, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı ve teşkilatım adına Cumhur İttifakı’nın böyle belediyecilik anlayışıyla iftar programında buluşmasından mutluluk duyuyorum. Çok kıymetli Belediye Başkanım böyle bir buluşmayla ‘Ereğli Buluşması’ adı altında iftarı hep birlikte hemşerileriyle açtılar, Allah ondan razı olsun. Birliğimiz daim olsun. Biz Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Cumhur İttifakı’nın Belediyelerinin halka hizmet Hakka hizmet düşüncesiyle çalıştığını biliyoruz. Gecesini gündüzüne katan Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu Bey’e de tebrik ediyor, başarılar diyorum. Partimize ve Cumhur İttifakı’na yakışır bir şekilde Ereğli’de çalışmalar yapıyor, Allah yolunu açık etsin. Ben bu vesileyle yarın idrak edeceğimiz Kadir Gecemizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Ramazan Bayramınızı da tebrik ediyorum. bu organizede emeği geçen başta Belediye Başkanımıza, mesai arkadaşlarına ve herkese teşekkür ediyorum” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Protokol selamlamalarının ardından iftar programı sona erdi.

1-471.jpg1a63f5e8-d112-48a0-83a8-ae9597ba6fe2.jpg2-504.jpg3-403.jpg4-326.jpg5-188.jpg21f2f85e-0219-4cc2-9bb4-2f9f2fa61406.jpg44a985f1-15d2-44bb-bacf-9c70d5d53051.jpg87f25720-8ffa-40ec-aeaf-092453c5ba98.jpgdc19bbd6-c417-45d6-80d3-494192a1644b.jpg67374d55-a5e5-4ff1-9455-aa60fcd92300.jpg4fe1759b-29fd-4e64-96f6-f9aecb4c15b8.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum