1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’de otoparkta yanan otomobil nedeniyle 5 katlı apartman tahliye edildi.
Ereğli’de otoparkta yanan otomobil nedeniyle 5 katlı apartman tahliye edildi.

Ereğli’de otoparkta yanan otomobil nedeniyle 5 katlı apartman tahliye edildi.

Son dakika haberine göre Ereğli’de yangın korku ve paniğe neden oldu; Konya’nın Ereğli İlçesinde Apartman otoparkında yanan otomobil nedeniyle 5 katlı apartmanı dumanlar basınca apartmanda bulunan 15 dairenin sakinleri gece yarısı tahliye edildi.

A+A-

Yangın, Ereğli’de Gece 03,30 sıralarında Eti Mahallesinde Hacı Şakir bey Apartmanında meydana geldi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, 112 sağlık medaş, doğalgaz ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan çalışmada yangının apartmana ait kapalı otoparkta bulunan bir aracın yanmasıyla meydana geldi. Apartman otoparkına giren itfaiye erleri tarafından yapılan incelemede otoparkta bulunan araçlardan birinin henüz nedeni belli olmayan sebepten dolayı yanmasıyla çıktığı belirlenirken 1 kişinin ise kapalı otoparkta yanan aracın yakında baygın şekilde buldu. İtfaiye erleri tarafından otoparktan çıkartılan M.K İsimli kişi nin durumunun ağır olduğu ve ilk müdahalesinin ardından, Konya’ya sevk edildiği öğrenildi.

Çıkan yangın nedeniyle Ereğli’de hareketli dakikalar yaşanırken, yangında 5 katlı Apartmanı basan dumandan dolayı apartman sakinleri güvenlik nedeniyle itfaiye ekipleri merdiven aracılığıyla tarafından bir bir tahliye edilerek boşaltıldı. Dumandan etkilenen 2 itfaiye eri ve çok sayıda apartman sakini olay yerinde hazır bulunan sağlık ekipleri tarafından ambulanslarda tedavi edildi.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1,5 saatlik çalışmasının ardından otoparkta yanan araç kontrol altına alınarak söndürülürken, Korkuya neden olan bu yangında, Belki de olası bir faciayı görevli ekiplerin zamanında müdahalesi önlemiş oldu.

Yangınla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

Bizlerde, Hacı Şakir bey apartmanı sakinleri hemşehrilerimize  geçmiş olsun diyoruz.

e03e00a5-bad1-4935-b72c-8e2aa137c605.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.