1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ’DE POLİS HAFTASI KUTLANDI
EREĞLİ’DE POLİS HAFTASI KUTLANDI

EREĞLİ’DE POLİS HAFTASI KUTLANDI

Ereğli’de polis haftası etkinlikleri kapsamında Anıt meydanında tören düzenlendi.

A+A-

Düzenlenen programa Ereğli Emniyet Müdürü Hakan Uzun, Emniyet Amiri, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yılmaz Ertaştan, Gaziler Sivil Toplum Örgütü ve Vatandaşlar katıldı.

Ereğli Atatürk Anıt Alanına Ereğli Polis Emniyet Merkezi ve Ereğli Emniyet Müdürü Hakan Uzun Çelenk sundu. Daha Sonra konuşma yapan Ereğli Emniyet Müdürü Hakan Uzun Şunları ifade etti;

11-004.jpg

“Emniyet Teşkilatı vatandaşımızın üzerine titrediği en önemli değerleri kendisine emanet edildiği büyük bir kurumdur. Göreve geldiğimiz günden bugüne teşkilat olarak yaptığımız görevin ve yüklendiğimiz sorumluluğun oldukça zor ve hassas, zor ve hassas olduğu kadar da kutsal ve onurlu olduğunu bildik ve bu inançla vatandaşımıza güvenlik hizmeti sunmaya çalıştık. Teşkilat olarak vizyonumuz ise sorumluluk alanımızda bulunan bölgede huzur ve güven ortamını en üst seviyelere çıkarmak, düzen, barış, huzur ve güvenliği bozmak isteyenleri caydıran bozanları gerekli tüm delillerle hızlı yakalayan kamu güvenlik politikalarını oluşturulmasına katkı sağlayan mutlu personeli ve insan merkezli kaliteli hizmetleriyle Bilişim ve Teknolojiyi kullanarak çağdaş yönetimin gerektirdiği hızlı ve kaliteli bir güvenlik hizmeti sunan dosta güven düşmana korku veren örnek bir teşkilat olmaktır. Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş yıl dönümünü kutluyor. Emniyet teşkilatımızın Bugünkü seviyesine ulaşmasında emeği geçenlere teşekkür ediyor. Ulusumuzun birlik ve beraberliği yurdumuzun bölünmez bütünlüğü için canlarını feda etmiş ve hatıralarını daima kalplerinde yaşattığımız aziz şehitlerimizi rahmetle gazilerimizi minnetle anıyor. Yakınlarının acılarını paylaşıyor ve büyük bir fedakârlık ve özveriyle halkımızın huzur ve güvenliği çalışan teşkilat mensuplarımıza eş ve çocuklarına sağlık ve mutluklar diliyor. Tarihi boyunca polisine her zaman güvenen ve destek olan Ereğlili hemşerilerimize şükranlarımı sunuyor.  Hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Daha sonra şehit polislerimizin mezarları ziyaret edildi ve dualar okundu. Akabinde Emniyet Müdürü Hakan Uzun ve Emniyet Amirinin Kaymakam Ömer Lütfi Yaran’a ziyareti ile son buldu.

1--001.jpg1-019.jpg2-026.jpg3-030.jpg4-024.jpg5-016.jpg6-007.jpg7-004.jpg8-002.jpg9-005.jpg10-003.jpg12-002.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.