1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’de protokol üyeleri bayramlaştı
Ereğli’de protokol üyeleri bayramlaştı

Ereğli’de protokol üyeleri bayramlaştı

Konya'nın Ereğli ilçesinde, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

A+A-

Ereğli İlçesinde her bayramda olduğu gibi bu yılda bayramlaşma programı, Ereğli Devlet Su İşleri Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. Bayramlaşma programına; Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Jandarma Komutanı Esat Can Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Muğdatoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin yöneticileri, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli Jandarma Komutanı Esat Can Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Muğdatoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, CHP ilçe Başkanı Nejat Türktaş, MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz bayramlaşma programına katılan protokol üyeleri ve Ereğli halkının bayramlarını kutladılar.

Devlet su işleri tesislerinde yapılan bayramlaşma programının ardından, daha sonra Oğuz ata sosyal tesislerinde, Ereğli Şehit aileleri derneğinde yapılan bayramlaşmayla devam etti. Şehit aileleri derneğinde ki bayramlaşma programına. Şehit Aileleri Dernek Başkanı Yılmaz Ertaştan ve Ereğli Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Mehmet Emin Özyurt ile şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Burada gerçekleştirilen bayramlaşma programının sonrasında, toplu halde çektirilen fotoğrafın ardından bayramlaşma programı sona erdi.

3-460.jpg

4-374.jpg

5-222.jpg

6-158.jpg

2-589.jpg

7-122.jpg

8-099.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.