1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ’DE RAMAZAN COŞKUSU BAMBAŞKA
EREĞLİ’DE RAMAZAN COŞKUSU BAMBAŞKA

EREĞLİ’DE RAMAZAN COŞKUSU BAMBAŞKA

Ereğli Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında programlarına devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu iftarı Belkayalı ve Kuterenli hemşehrileri ile birlikte yaptı ardından...

A+A-

                Ereğli Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında programlarına devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu iftarı Belkayalı ve Kuterenli hemşehrileri ile birlikte yaptı ardından Oğuz Ata Sosyal Tesisleri’nde Ereğli Belediyesi’nin organizasyonluğunda Ereğli Musiki Derneği solistlerinin hazırladığı konser programında hemşehrileri ile kucaklaştı.

11.05.2019-ramazan-etkinlikleri-1.jpg

“MANEVİ GÜÇ KAYNAĞIM, HEMŞEHRİLERİM”

         Başkan Oprukçu: “Ramazan ayının maneviyatını hemşehrilerimizle birlikte kucaklaşarak yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. Bizim manevi güç kaynağımız, siz kıymetli hemşehrilerimizsiniz. Sizlerin desteği ile bu şerefli göreve tekrar gelmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Bize bahşettiğiniz bu şerefe halel getirmeyecek, canla başla çalışacağız. Allah(cc)’ın izni ile bu şerefi hizmetlerimizle taçlandıracağız” dedi.

“ALLAH(CC) RAHMETİNİ EREĞLİ’DEN VE ÜLKEMİZDEN EKSİK ETMEYECEK İNŞALLAH”

11.05.2019-ramazan-etkinlikleri-2.jpg

         İftar programında Belkayalı ve Kutörenli hemşehrilerine seslenen Oprukçu: “Biliyorum çok çalışıyorsunuz, bahar geldi, bu sene Allah(cc)’ın izniyle rahmet bol olacak. Destek verdiniz, omuz verdiniz teşekkür ediyorum. Sizler bizden teveccühünüzü esirgemediniz bizler sizi unutur muyuz, ilk iftarımızda size koştuk. İnşallah bundan sonraki süreçte de asfaltımız gelecek, çukurlar kalmayacak. Yüzünüz gülsün istiyorum, Ereğli bunu hak ediyor. Şehrimizde huzuru tahsis edeceğiz. Birlikte kazandık, birlikte başaracağız inşallah. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, hayırlı iftarlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

11.05.2019-ramazan-etkinlikleri-3.jpg

         Daha sonra Oğuz Ata Sosyal Tesisleri’nde Ereğli Belediyesi’nin organizasyonluğunda Ereğli Musiki Derneği solistlerinin hazırladığı konser programına geçen Oprukçu: “Bu mübarek günde programımıza iştirak eden siz kıymetli hemşehrilerimizi muhabbetle selamlıyorum. Biz milletimize, şehrimize hizmetkar olmak için bu yola çıktık. Her zaman emrinizde, her an sizlerle birlikte olacağız. Bu programı bizlere sunan Musuki Derneğimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hayırlı akşamlar diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

11.05.2019-ramazan-etkinlikleri-4.jpg11.05.2019-ramazan-etkinlikleri-6.jpg11.05.2019-ramazan-etkinlikleri-7.jpg11.05.2019-ramazan-etkinlikleri-8.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.