1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’de şiddetli fırtına çatı uçurdu, Yaşamı olumsuz yönde etkiledi
Ereğli’de şiddetli fırtına çatı uçurdu, Yaşamı olumsuz yönde etkiledi

Ereğli’de şiddetli fırtına çatı uçurdu, Yaşamı olumsuz yönde etkiledi

Ereğli de etkili olan şiddetli fırtına, Ereğli Cezaevi Lojmanı çatısı ve Ereğli Devlet Hastanesi ek binasının dış kaplamasını uçurdu.

A+A-

Çatıdan uçan parçalar bahçede park halindeki 20’e yakına araca zarar verirken, bazı dairelerin de camlarını kırdı. Ayrıca şiddetli rüzgâr aynı bölgede bulunan ve yapımı devam eden Ereğli Devlet Hastanesi ek binasının ve kredi yurtlar kurumunun dış kaplamalarını da uçurdu.

eregli’de-siddetli-firtina-cati-ucurdu,-yasami-olumsuz-yonde-etkiledi--1.jpg

Olay kent merkezine yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki Toki yerleşim alanının bulunduğu Toros Mahallesi’nde meydana geldi. İlçede etkili olan şiddetli fırtına mahalledeki Ereğli Cezaevi lojmanlarını etkiledi. 3 ayrı bloğun bulunduğu 5 katlı lojmanlardan B bloğun çatısı uçtu. Lojmanlarda büyük panik yaşanırken, Çatıdan uçan parçalar park halindeki araçlara hasar verdi. 20’ye yakın aracın hasar gördüğü olayda bazılarının camları kırılırken, bazılarının da kaportaları ve tavanı çöktü. Araçlar sahipleri tarafından lojman bahçesinden çıkarıldı. Ayrıca yeni çatıdan uçan parçalar lojmanlardaki C bloktaki bir dairenin de camlarını kırdı. Camı kırarak içeriye giren parçalar bazı eşyalara da zarar verdi.

Aynı bölgede bulunan Ereğli Devlet Hastanesi’nin ek binası da şiddetli rüzgar’dan etkilendi. Dış yapımı tamamlanan ek binanın dış cephe kaplamaları uçtu. Bu olay sonrası önlem amaçlı ek binanın önünde bulunan hastanenin acil servisinin giriş yolu trafiğe kapatılırken, Yine Kredi yurtlar kurumuna ait binada fırtınadan nasibini alırken burasının da dış kaplamasında hasar oluştu. İlçe merkezinde de etkili olan şiddetli rüzgar yol boyundaki bazı reklam tabelalarını da devirdi.

Acaba sormak gerekiyor neden kamuya ait binalarda bu durumlar yaşanıyor daha eski binalar taş gibi yerinde bütün heybetiyle dururken bir yıllık cezaevi lojmanı ve açılışına sayılı günler kalan Hastane ek binasında ve kredi yurtlar kurumu binalarında bu durumlar neden yaşandı.

Acaba bu çatının uçmasıyla bir vatandaşımız kolundan yaralandığı ve çatıdan uçan parçaların diğer bloğa uçarak camdan içeriye girdiği haberini aldık daha kötü sonuçların olmaması ise bu olayın sevindirici tarafı oldu.

Neden kamu binaları?...Yorumu ise siz okurlarımıza bırakıyoruz. Cezaevi lojmanlarında oturan bütün vatandaşlarımıza bizlerde geçmiş olsun diyoruz.

eregli’de-siddetli-firtina-cati-ucurdu,-yasami-olumsuz-yonde-etkiledi---6-----.jpgeregli’de-siddetli-firtina-cati-ucurdu,-yasami-olumsuz-yonde-etkiledi--3.jpgeregli’de-siddetli-firtina-cati-ucurdu,-yasami-olumsuz-yonde-etkiledi--5--------.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.