1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’de Şiddetli Fırtına Maddi Hasara Yol Açtı
Ereğli’de Şiddetli Fırtına Maddi Hasara Yol Açtı

Ereğli’de Şiddetli Fırtına Maddi Hasara Yol Açtı

Dalmaz Mahallesi Mustafa Seyran Caddesi üzerinde bulunan iki farklı apartmanın dış cephe kaplamaları yerinden sökülerek yola savruldu.

A+A-

Konya’nın Ereğli İlçesi’nde sabah saatlerinde başlayan şiddetli fırtına, bir çok apartmanın çatısının uçmasına, araçların üzerine tabelaların devrilmesine neden olurken kullanılmayan yol kenarında ki kerpiç metruk evin de göçmesine neden oldu.

Dalmaz Mahallesi Mustafa Seyran Caddesi üzerinde bulunan iki farklı apartmanın dış cephe kaplamaları yerinden sökülerek yola savruldu. Ereğli Belediyesi temizlik işleri ve zabıta ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu yola ve kaldırıma saçılan moloz yığınları temizlendi.

Bir diğer olayda ise Eti Mahallesi Küsere Köprü Caddesi üzerinde  bulunan tek katlı kerpiç metruk ev şiddetli rüzgarın etkisiyle çökerken, yola ve kaldırıma saçılan odun ve moloz yığınları tehlike oluşturdu. Ereğli Belediyesi’ne bağlı  iş makinaları yola saçılan moloz yığınlarını temizlerken, tehlike arzeden ve tamamen göçmeyen evin yıkımını gerçekleştirdi.

İlçe’de hayatı olumsuz etkileyen şiddetli rüzgar, bir çok apartmanın çatısını uçururken Kıbrıs Caddesi Hacı Mütahir Mahallesi üzerinde bulunan bir apartmanın çatısı zarar görürken, çatının moloz yığınlarının aşağı düşmesi nedeniyle Ereğli Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri ve Ereğli Belediyesi Zabıta ekipleri yolu ve kaldırımı bir süreliğine araç ve yaya trafiğine kapattılar.

İlçe genelinde bir çok evin çatısının ve bir çok işyerinin tabelasının uçtuğu, sokakata bulunan çok sayıda araca zarar verdiği tespit edildi. Polis, Belediye ve ilgili kurumların ekipleri hasar tespit çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da devam eden şiddet rüzgar dolayısıyla meydana gelen olaylara müdahale etmeye devam ediyorlar.

eregli’de-siddetli-firtina-maddi-hasara-yol-acti.jpg

eregli’de-siddetli-firtina-maddi-hasara-yol-acti-001.jpg

eregli’de-siddetli-firtina-maddi-hasara-yol-acti-002.jpg

eregli’de-siddetli-firtina-maddi-hasara-yol-acti-003.jpgeregli’de-siddetli-firtina-maddi-hasara-yol-acti-005.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.