1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ’DE ŞİDDETLİ RÜZGAR AĞAÇ DEVİRDİ
EREĞLİ’DE ŞİDDETLİ RÜZGAR AĞAÇ DEVİRDİ

EREĞLİ’DE ŞİDDETLİ RÜZGAR AĞAÇ DEVİRDİ

Şiddetli rüzgarın devirdiği ağacı elektrik telleri tuttu.Ereğli’de bugün zaman zaman etkili olan şiddetli rüzgâr nedeniyle ağaçlar devrildi.

A+A-

İlçenin kent merkezinde etkili olan şiddetli rüzgâr nedeniyle ağaçlar devrildi, Rüzgârın şiddetine dayanamayarak devrilen Selvi ağacını Karayolu kenarında ki elektrik telleri tuttu. Ereğli’de esen şiddetli rüzgâr nedeniyle, Cahı Mahallesi Konya Adana karayolu üzeri Ereğli Otogarı karşısında meydana gelen olay ’da rüzgârın şiddetine dayanamayan Selvi ağacı devrildi. Karayoluna devrilecek olan 20 metre uzunluğunda ki Selvi ağacını ise Karayolu kenarında bulunan elektrik telleri tuttu. Beki’de elektrik telleri olası bir faciayı önlemiş oldu. Karayolunda seyir halinde olan araçların üzerine devrilmesini ise elektik telleri engellemiş oldu.

Şiddetli rüzgârın devirdiği Selvi ağacı ise Polis ekiplerinin karayolu üzerinde aldığı önlemin ardından olay yerine çağrılan Medaş görevlileri tarafından devrilen ağacı kesmek suretiyle kaldırdı. Polis ekipleri ise bu çalışma sırasında güvenlik gereği araç trafiğini kontrollü olarak verdiği görüldü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.