1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli'de Silahlar Konuştu: 4 Ölü, 1 Ağır Yaralı
Ereğli'de Silahlar Konuştu: 4 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Ereğli'de Silahlar Konuştu: 4 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Ereğli'de silahların konuştuğu olayda 4 kişi pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

A+A-

Ereğli'de silahların konuştuğu olayda 4 kişi pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Olay, Hacı Mutahir Mahallesi Üçgöz Caddesi üzeri Çavuşlu Sokak'ta bulunan müteahhitlik ofisinde meydana gelen olayda 3 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı. Bu olayın öncesinde ise Bahçeli Mahallesi'nde olayın şüphelisi Cem Küççüktürk tarafından Savaş K.'nin vurularak öldürüldüğü tespit edildi.

HİSSELERİNİ DEVRETMEMİŞ

4 kişiyi öldüren şüphelinin 48 yaşındaki Cem Küççüktürk olduğu belirlendi. Jandarmaya teslim olan Küççüktürk'ün olayı dairesinin bulunduğu apartmandaki hissesini müteahhide devretmediği için komşuları ve müteahhit ile arasında anlamazlık yaşandığı öne sürüldü. Zanlının öldürdüğü komşularının isimleri İbrahim Gök (80), İsmail Kurtsal (65), Şaban Kurtsal (57) ve Savaş Kaynak ile arasında alacak-verecek konusunda tartışma yaşandığı belirtildi. Ağır yaralanan Müslüm Gök (53), ise Ereğli Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Konya'ya sevk edildiği ifade edildi.

Zanlı Cem Küççüktürk'ün olaydan 10 gün önce de sosyal medya hesabından "Az kaldı be, az kaldı. Analar neler doğururmuş göreceğiz. İyilikten maraz doğarmış. Maçın uzatmalarını oynadığınızı siz de çok iyi biliyorsunuz" yazdığı görüldü.

Gözaltındaki Cem Küççüktürk'ün jandarma ve polis ekipleri tarafından sorgusu sürüyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.