1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli'de Siyaset Akademisi  Başlıyor
Ereğli'de Siyaset Akademisi  Başlıyor

Ereğli'de Siyaset Akademisi  Başlıyor

Ak Parti Ar-Ge Başkanlığı Siyaset Akademisi Ereğli’de de başlıyor.

A+A-

Ak Parti Ar-Ge Başkanlığı Siyaset Akademisi Ereğli’de de başlıyor.

AR-GE Başkanlığı tarafından 81 İlde yürütülen ve bu dönem “1919’dan 2019’a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe’ sloganı ile başlayacak olan 18.dönem eğitim dönemi için kayıtlar başladı. Bu kapsamda Siyaset Akademisi Programına katılmak isteyenler, 19 Ocak tarihine kadar AK Parti Ereğli İlçe  Başkanlığına kayıt yaptırabilecek.

Dünya 5’ten Büyüktür, Hedef 2023 ve Yerli ve Milli Ekonomi başlıkları detaylı olarak işleneceği programda, siyasete merak duyan kişilerin eğitimi amaçlanıyor. “1919’dan 2019’a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe’ Programı olarak belirlenen eğitim 8 hafta sürecek.

Başvurular 8-19 tarihleri arası yapılacak

Siyaset Akademisi Eğitim Programının Hedef Ve Öncelikleri, herhangi bir siyasi kimlik gözetmeksizin, tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını geleceğin Türkiye'sinin şekillenmesinde etkin rol üstlenecek “birey”ler olarak yetiştirilmesinde, hem siyasal hem de kültürel donanım kazandırılmasında ve bu sayede siyasi hassasiyetleri olan sorumluluk sahibi vatandaşlar olarak yaşamlarını sürdürebilmelerini hedef olarak alan  siyaset akademisi için kayıtlar 19 Ocak 2018’e kadar alınacak.

18. Dönemi başlayacak olan Siyaset Akademisinin ana teması; “1919’dan 2019’a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe” olarak belirlendi ve temel olarak Dünya5’ten büyüktür anlayışı, 2023 Vizyonu ile Yerli ve Milli Ekonomi konuları işlenecek.

Kimler Katılabiliyor?

AK Parti Siyaset Akademisine 18 yaşını dolduran ve Türk vatandaşı olan, Demokratik katılıma,siyasete ve ekonomiye ilgi duyan,sosyal ilişkilerini daha da geliştirmeyi hedefleyen,kişisel birikim ve donanımını artırmak isteyen herkes bu programa katılabilecek.

Kayıt ve Ücret?

Kayıt esnasında Eğitim Ücreti olarak 250 (İki Yüz Elli) TL alınacak. Söz konusu ücretlerde; özel durumlar için aşağıdaki ücretler uygulanacak;

18-30 Yaş arası katılımcılar için 100,00 TL

Tüm Engelli katılımcılar için 100,00 TL

Kadın katılımcılar için 100,00 TL

Başvurular Nereye Yapılacak?

8-19 Ocak 2018 tarihleri arasında kayıt için AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı’na yapılacak.

Siyaset Akademisi Eğitim Programı EREĞLİ de haftada 2 saat 8 Hafta olarak devam edecek olup, 4 saatlik online eğitim dersleri ile beraber toplam 20 saatlik bir eğitim programı olacak.

Katılımcılar katıldıkları derslerden program sonunda sınava tabii tutulacak ve sınav sonuç sıralamasına göre değerlendirmeye alınacak.

Verilecek Ödüller

Katılımcılardan başarılı olan, Türkiye Birincisine  Appel Macbook Pro, Türkiye İkincisi İphone X Cep Telefonu,Türkiye üçüncüsüne Ipad Pro Tablet (10.5 ınc)  verilecek.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.