1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’de Soylu Ziraat & Mühendislik Hizmete Açıldı
Ereğli’de Soylu Ziraat & Mühendislik Hizmete Açıldı

Ereğli’de Soylu Ziraat & Mühendislik Hizmete Açıldı

Konya’nın Ereğli İlçesinde, Soylu Ziraat ve Mühendislik isimli iş yeri Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, Protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla hizmete açıldı.

A+A-

Konya’nın Ereğli İlçesinde, Soylu Ziraat ve Mühendislik isimli iş yeri Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, Protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla hizmete açıldı.
Ereğli eski İlçe Tarım Müdürü Orhan Soylu, Candaş Soylu ve Özgür Soylu tarafından hizmete açılan Soylu Ziraat ve Mühendislik adı altında hizmet verecek olan iş yeri düzenlenen törenle, Hacı Mustafa Mahallesi Anıt Caddesi üzerinde, Ereğli çiftçisinin hizmetine açıldı. 
Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı yaptığı konuşmada iş yerinin Ereğli halkına, çiftçilerimize ve sahiplerine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. İş yeri sahibi Orhan Soylu ise açılışa katılan davetlilere ve protokol üyelerine teşekkür etti.
Düzenlenen açılış programında, yapılan konuşmaların sonrasında, iş yeri’nin açılışı, törene katılan protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi. 
Soylu Ziraat ve Mühendislikte, Çiftçilerimizin ihtiyaçlarının karşılanmasında her aradığını rahatlıkla bulabileceği bir yer olacaktır. Zirai ilaçlar, Tohum, Gübre ve Sulama sistemleri alanlarında çiftçilerimize hizmet verecektir.
Açılış programına, Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, CHP İlçe Başkanı Nejat Türktaş, MHP İlçe Başkanı Av. Musa  Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, İlçe Tarım Müdürü Ahmet Sarıca, CHP Milletvekili Adayı Halil Ercan, Bağımsız Konya Milletvekili Adayı Yüksel Kızılkan, Geçmiş Dönem Belediye Başkanlarından Ahmet Özdoğan ve Özkan Özgüven ile vatandaşlar katıldı.  

ereglide-soylu-ziraat-muhendislik-hizmete-acildi.jpg

ereglide-soylu-ziraat-muhendislik-hizmete-acildi-001.jpg

ereglide-soylu-ziraat-muhendislik-hizmete-acildi-002.jpg

ereglide-soylu-ziraat-muhendislik-hizmete-acildi-003.jpg

ereglide-soylu-ziraat-muhendislik-hizmete-acildi-004.jpg

ereglide-soylu-ziraat-muhendislik-hizmete-acildi-005.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.