1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli'de Taksi Durakları Yenileniyor
Ereğli'de Taksi Durakları Yenileniyor

Ereğli'de Taksi Durakları Yenileniyor

Ereğli'de taksici esnafının daha rahat koşullarda çalışmasını sağlamak amacıyla taksi durakları yenileniyor.

A+A-

1 adet taksi durağının yaklaşık maliyetinin 40 bin TL olduğunu kaydeden Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven mevcut 9 taksi durağının 6'sında montaj çalışmaları başladığını belirterek, bu hizmetin Ereğli'ye kazandırılmasında büyük desteklerini gördükleri Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e teşekkür etti.

Otogar, Barbaros, Hastane, Akın, Varan ve Park Site Taksi duraklarında başlatılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Özkan Özgüven,  taksici esnafının daha huzurlu, modern, saygın bir ortamda hizmet vermesini sağlayacaklarını söyledi.

Yeni taksi duraklarının taksici esnafının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak tasarlandığını kaydeden Özgüven, "Eski taksi durakları esnafımıza ve Ereğli'ye yakışmıyordu. Yaptığımız görüşmeler sonucu bu durakları modernize ederek Ereğli'ye yakışır hale getirmeyi istedik. İçerisinde taksici esnafımızın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan yeni duraklarımız şehrimizin kimliğine de uygun bir yapıya kavuştu. Şehrimize ve esnafımıza hayırlı olsun" dedi.

Yeni durakların montaj çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekleyen Özgüven en kısa sürede tüm durakların yeni haliyle hizmet vereceğini de belirtti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.