1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’de 'tefeci' operasyonu!
Ereğli’de 'tefeci' operasyonu!

Ereğli’de 'tefeci' operasyonu!

Son dakika haberine göre; Konya’nın Ereğli İlçesinde, tefecilik yaptıkları iddia edilen kişilere yönelik operasyon başlatıldı; Polisin düzenlediği şafak baskınında şüpheliler hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

A+A-

VATANDAŞI MAĞDUR EDEN TEFECİLERE POLİSTEN ŞAFAK BASKINI…

Ereğli ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, ekonomik olarak zor duruma düşen vatandaşlara yüksek oranlarda faizle borç para veren, karşılığında boş ve faiz farkı koydukları senetlere imza attırıp, farklı yöntemlerle yüksek oranda düzenli olarak aylık faiz aldıkları iddia edilen şahıslar gözaltına alındı.

Şüphelilerin Ereğli’de çok sayıda esnaf, kamu kuruluş çalışanları, çiftçi ve çeşitli meslek sahibi vatandaşları mağdur ettikleri iddialar arasında. Mağdurların üzerlerine kayıtlı değerli gayrımenkülerin satılmasına, iş yeri sahiplerini mağdur ederek ödeme gücü kalmayan vatandaşların batmasına neden oldukları ve bu yöntemlerle tefecilik yaparak, büyük oranda haksız kazanç elde eden kişileri tespit eden polis, İlçe genelinde çok sayıda mağdur vatandaşın ilgili birimlere şikayeti üzerine yaklaşık bir yıldır teknik ve fiziki takipleri sonucunda bu sabah ilçe genelinde belirlenen adreslere, KOM ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyete götürüldü.
Adreslerdeki aramalar sürerken, Polisin çalışması devam ediyor.

Ereğli'de tefecilerden mağdur olan vatandaşlarımızın emniyet müdürlüğüne veya savcılığa giderek bilgi vermesi önem arz etmektedir.

Takipte Kalın Detaylar Gelecek...

resized-c7dac-77c068c11041831284-0-0-2000-1082-1000x0-80-0-1-fee600bad01306ad9b7b497272e2dc1f.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.