1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli'de Terör Örgütüne Çanak Tutan Paylaşımlara Savcılık Soruşturma Başlattı
Ereğli'de Terör Örgütüne Çanak Tutan Paylaşımlara Savcılık Soruşturma Başlattı

Ereğli'de Terör Örgütüne Çanak Tutan Paylaşımlara Savcılık Soruşturma Başlattı

ASILSIZ PAYLAŞIM YAPAN ÇAKMALAR YİNE ÇAKILDI

A+A-

Ereğli’de meydana gelen fabrika yangınını gün boyu dakika dakika takip ettik, çünkü kamuoyuna doğru haber vermek bizlerin temel ilkesidir.
İlçemiz Ereğli’de bazı kendini bilmez kişiler her zaman olduğu gibi yaptığı yalan ve yanlış haberlerle yine kamuoyunu yanıltarak, Polis ve Askerimizi kamu görevlilerini zor durumda bırakmışlardır. Bu çakmalar yine her zaman olduğu gibi U dönüşü yaptı. Sanki bu haberleri kendileri yapmamış gibi davranma yolunu tercih etti. Zeytinyağı gibi su yüzüne çıkan çakmalar, yaptığı haberlerle yine sınıfta kaldı. Kaymakamımız Sayın Hayrettin Çiftçi yaptığı açıklamasıyla; Bugün yanan bisküvi fabrikasında meydana gelen yangının sorumluluğunu üstlenerek reklam ve propaganda yapmak suretiyle ayakta kalmak için debelenen terör örgütlerinin bu amacına çanak tutmalarını anlamak mümkün değildir. Dediği açıklaması ile yine yangının yapılan ilk incelemelerinde elektrik kontağından kaynaklı olduğunu belirtti. Kamuoyunu yanlış bilgilendiren çakmalara gerekli cevabı verdi.
Yine Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Sosyal medyadan paylaşım yaparak terör örgütüne çanak tutan bu çakmalara yönelik olarak yangının çıkış sebebi konusunda yalan-yanlış haber yapanlar hakkında Terör Örgütü Propagandası yapma ve halkı galeyana getirme suçlarından işlem başlatıldı.kivir.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.