1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’de Trafik polisinden eksi 8 derecede yürekleri ısıtan hareket
Ereğli’de Trafik polisinden eksi 8 derecede yürekleri ısıtan hareket

Ereğli’de Trafik polisinden eksi 8 derecede yürekleri ısıtan hareket

Ereğli’de Trafik polisinin eksi 8 derecedeki soğuk havada yapmış olduğu fedakârca davranışı yürekleri ısıttı.

A+A-

Konya’nın Ereğli ilçesinde bölgede ve ilçede yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle kapanan Konya Adana karayolu üzerinde arızalanan araca trafik polisi tarafından yapılan müdahale dondurucu kış gününde yürekleri ısıttı.

EREĞLİ’DE DONDURUCU BU KIŞ SOĞUGUNDA GÜNÜN HABERİ

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği görevlilerince, Olumsuz hava şartları ve oluşan kazalardan dolayı kapanan Konya Adana karayolu üzerindeki, konvoy ’un önünde bulunan Mustafa Karadeniz’in kullandığı 11 DM 217 Plakalı çekicinin yakıt deposundaki arızanın giderilmesi gerekiyordu. Çünkü kapalı olan karayolunda metrelerce uzunlukta konvoylar oluşmuştu. Hasta taşıyan 112 gibi geçiş önceliği olan araçlarında geçmekte zorluk çektiğini gören trafik polisi tereddüt etmeden buzlu ve karlı yolda ki arıza nedeniyle hareket kabiliyeti kaybeden aracın altına yattı. Ereğli Trafik Denetleme Büro Amirliği Görevli Fedakâr trafik polisinin özverili çalışmasıyla arıza kısa sürede giderdi.

Ereğli Trafik Denetleme Büro Amirliği Görevlilerinin Bu müdahalesiyle, Araç trafiğine kapalı olan Konya Adana karayolunun ise bir an önce trafiğe açılmasını sağlamış oldu.

Sosyal medyada diğer sürücüler tarafından paylaşılan bu görüntüler, Vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

2515fca0-58cb-4cd1-90d4-66bd151d4e74.jpgf61c50b3-f583-42b7-978b-a35882d43674.jpg0c206d01-e56f-4855-bdc0-d9e552f61abc.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.