1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’de traktör sürücülerine eğitim verildi
Ereğli’de traktör sürücülerine eğitim verildi

Ereğli’de traktör sürücülerine eğitim verildi

Konya’nın Ereğli İlçesinde Jandarma trafik ve trafik polisleri yaz aylarının gelmesine sayılı günler kala traktör ve tarım araçlarının kullanımlarının artmasına karşı işi sıkı tutuyor.

A+A-

Ereğli’de ilgili kurumlar jandarma trafik ve trafik polisleri, tarım araçlarının güvenli kullanımı konusunda traktör sürücülerini Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Eğitim Salonunda düzenlenen toplantı ile bilgilendirdi.

Ereğli’de trafik timlerince, "2021-2023 Karayolları Trafik Güvenliği Eylem Planı" çerçevesinde ilçemizde traktör sürücülerine tarım araçlarının güvenli kullanımı konusunda geniş katılımlı eğitim verildi.

Sürücüler, Ereğli Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliğinde görevli trafik polisi Bahri Yaldır ve Ereğli Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanı Kıdemli Başçavuş Emrah Güngör tarafından kapsamlı bir sunumla bilgilendirildiler, traktör kabini ve koruyucu demirin etkin kullanımı, geçiş önceliği hakkının kullanılmasında dikkat edilecek hususlar, traktör römorkları arkasına reflektör takılması, traktör kabini üzerine sarı çakar lamba takılması ve gece kullanılması ile genel trafik kuralları hakkında bilgilendirildi.

Eğitimde sürücüler, trafik kazalarının önlenmesi amacıyla olası kazalara karşı alınacak tedbirler konusunda sürücüler uyarılmış oldu. Bilgilendirme toplantısının sonrasında sürücülere reflektör dağıtılırken, Reflektörü bulunmayan römorklara ise Emniyet Müdürü Selçuk Muğdatoğlu ve Jandarma Komutanı Hayri Yazıcı tarafından reflektör takıldı.

Düzenlenen Eğitime, Ereğli Emniyet Müdürü Selçuk Muğdatoğlu Ereğli Jandarma Komutanı Binbaşı Hayri Yazıcı, Ereğli Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik, Ereğli Şoförler Odası Başkanı Yalçın Bozkır ve Halkapınar Geçmiş Dönem Belediye Başkanı Fahri Vardar ve Traktör ve Tarım aletleri sürücüleri katıldı.

dsc-7185.jpgdsc-7189.jpgdsc-7196.jpgdsc-7199.jpgdsc-7203.jpgdsc-7207.jpgdsc-7210.jpgdsc-7217.jpgdsc-7229.jpgdsc-7233.jpgdsc-7238.jpgdsc-7243.jpgdsc-7245.jpgdsc-7255.jpgdsc-7260.jpgdsc-7265.jpgdsc-7272.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.