1. HABERLER

  2. Ereğli’de Tüm Yollar Açık

Ereğli’de Tüm Yollar Açık

Önceki gün bölgemizde etkili olan kar yağışı sonrası Ereğli Belediyesi Ekipleri tarafından başlatılan karla mücadele çalışmaları aralıksız devam...

A+A-

Önceki gün bölgemizde etkili olan kar yağışı sonrası Ereğli Belediyesi Ekipleri tarafından başlatılan karla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kar yağışı ile birlikte kontrollü ve etkili bir mücadele ortaya koyan Belediye Ekipleri gündüz saatlerindeki çalışmalarını gece saatlerinde de devam ettirerek vatandaşların kış dönemini rahat geçirmeleri için seferber oldular.

Özellikle trafik akışında sorun yaşanmaması için solüsyon ve tuzlama çalışmaları yoğun bir şekilde sürerken şehir içi yolları tamamen açıldı. Yolların kapanmaması, yollarda kayma ve buzlanmanın oluşmaması için 24 saat görev yapan ekipler şehir merkezi sonrası Büyükşehir Yasasıyla mahalle statüsüne kavuşan belde ve köylerde de etkili bir mücadele sergiliyorlar.

Greyder ve kepçelerle karla mücadelesini mahallelere kaydıran Ekiplerin çalışmaları vatandaşların da takdirini kazandı.

“Karla mücadelede etkili bir mücadele sergileyen Belediye Ekipleri hiçbir olumsuzluğa fırsat tanımadı” diye konuşan vatandaşlar Belediye Başkanı Özkan Özgüven nezdinde tüm ekiplere teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise Ereğli’ye son yılların en etkili kar yağışının düştüğünü ifade ederek, “Ekiplerimiz vatandaşlarımızın mağdur olmaması için yoğun bir mesai harcadılar. Hiçbir olumsuzluğun yaşanmaması için 24 saat mücadele ortaya koydular. Şu an için Ereğli içindeki tüm yollar trafiğe açık. Mahallelerimizde de gerekli tüm çalışmalar yapılıyor” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.