1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli'de uyarılara uymayan 35 şahsa ceza ve iş yerleri mühürlendi.
Ereğli'de uyarılara uymayan 35 şahsa ceza ve iş yerleri mühürlendi.

Ereğli'de uyarılara uymayan 35 şahsa ceza ve iş yerleri mühürlendi.

EREĞLİ POLİSİ SIKI MESAİDE

A+A-

Korona virüsün yaygınlaşmasının engellenmesi amacı ile İçişleri Bakanlığınca alınan Kahvehane, Kıraathane, Gazino, Pavyon vb. Umuma Açık İş Yerlerinin kapatılması tedbiri ile alakalı İl Hıfzıssıhha Kurulunun 2020/3 sayılı kararı ile bu iş yerlerinin açılması yasaklanmıştır. Alınan karar gereğince Ereğli İlçemizde vatandaşlarımız tekrar eden ikazlar ile uyarılmaktadır.

Ancak yapılan yasaklamalar ve ikazlara rağmen kahvehane iş yerlerinin açılmasına devam edildiği, ikametlerin masa, sandalye ve oyun kağıtları koymak sureti ile ikametlerin de Umuma Açık İş yerinde dönüştürüldüğü şeklinde tespitler yapılmıştır.

Ereğli ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce yasaklama kararının alındığı 16.03.2020 tarihinden bu yana iki kahvehanenin açık olduğu, iki ikametin de kahvehaneye dönüştürüldüğü tespit edilerek iş yeri / ikamet sahipleri ile içeride oyun oynamak için gelen toplam 35 şahsa İlçe Hıfzıssıhha Kurulunun kararı gereğince idari işlem uygulanarak iş yerleri mühürlenmiştir.

İçerisinde bulunduğumuz zorlu süreçte halk sağlığının korunması yönünde kararlı mücadelemiz devam edecek olup bu yönde yapılacak bütün ihlallere karşı cezai işlemlerin uygulanmasına devam edilecektir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.