1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli'de uyuşturucu hap, eroin ve esrar ele geçirildi
Ereğli'de uyuşturucu hap, eroin ve esrar ele geçirildi

Ereğli'de uyuşturucu hap, eroin ve esrar ele geçirildi

EREĞLİ'DE NELER YAKALANDI NELER!

A+A-

Konya'nın Ereğli ilçesinde Narkotik polisinin yaptığı çalışma'da toplam 2285 adet uyuşturucu hap, 5,25 gram eroin, 2,25 gram esrar 1 adet tabanca ele geçirilirken, gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklandı. 1 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Edinilen bilgiye göre, Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince, son bir haftada "Sokak Satıcılarına, Kullanıcılarına, Uyuşturucu Nakleden ve Ticaretini Yapan Şahıs ve Gruplara" yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında ;

15 şahıs gözaltına alınırken, 14 şahsa uyuşturucu madde kullanmak suçundan, 5 şahsa ise uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlarından işlem yapılırken, bu olaylarda 2285 adet uyuşturucu hap maddesi, 5.25 gram eroin maddesi, 2.55 gram esrar maddeleri ve 1 adet tabanca ve tabancaya ait fişekler ele geçirilirdi.

Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edilen 5 şahıstan 4'ü tutuklanırken, 1 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerini vatandaşlarımızın huzur ve güveni adına yapmış oldukları güven veren başarılı çalışmaları nedeniyle, Ereğli halkı adına kutluyor ve tebrik ediyoruz.

 

eregli-narko.jpg

eregli-narkotik-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.