1. HABERLER

  2. Ereğli’de Uyuşturucu Tacirleri Adeta Cırıt Atıyor!...

Ereğli’de Uyuşturucu Tacirleri Adeta Cırıt Atıyor!...

Uzun süredir Polis tarafından takip altında bulunan uyuşturucu taciri satış yaparken suçüstü yakalandı.Ereğli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş...

A+A-

Uzun süredir Polis tarafından takip altında bulunan uyuşturucu taciri satış yaparken suçüstü yakalandı.

Ereğli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Ekipleri uzun süredir takip ettikleri halk arsında torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarından birini Gülbahçe Semt Pazarında uyuşturucu satışı yaparken suçüstü yakaladı. Edinilen bilgilere göre uyuşturucu satıcılarından biri olan İ.T uzun süredir Polis takibindeydi.

Henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs ile uyuşturucu pazarlığını tamamlayan İ.T teslimat için Gülbahçe Semt Pazarını seçti. Üzerindeki bir miktar eroin maddesini şahsa teslim etmek üzere pazara giden şahsı takip eden polis İ.T’ yi suçüstü yakalarken, eroin almak için gelen şahıs ise olay yerinden kaçtı.

Uyuşturucu satıcıları semt pazarlarını’da mesken tuttuğu görülüyor malesef, Polis İ.T isimli şahsı uyuşturucu satıcılığı suçundan adli mercilere sevk ederken, olay yerinden kaçan şahsı ise arama çalışmalarını sürdürülüyor.

Aman Anne ve Babalar dikkat, çocuklarınızı ve arkadaşlarını iyi irdeleyin nereye gittiğini kimlerle arkadaşlık ettiklerini takip edin ve bilginiz olsun çünkü Ereğli de bu uyuşturucu işi oldukça yaygınlaştığı görülmektedir.

Bizden söylemesi ve hatırlatması, Aman dikkat diyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.