1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ’DE YAŞLILARIMIZ UNUTULMADI
EREĞLİ’DE YAŞLILARIMIZ UNUTULMADI

EREĞLİ’DE YAŞLILARIMIZ UNUTULMADI

Ereğli’de yaşlılar haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte protokol üyeleri ve yardımseverler yaşlılarımızı unutmadı.

A+A-

Ereğli’de yaşlılar haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte protokol üyeleri ve yardımseverler yaşlılarımızı unutmadı.

18-24 Mart Yaşlılar Haftası yurdun dört bir yanında olduğu gibi Ereğli’de de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Yurtdışında yaşayan hayırsever hemşerimiz Kevser Oltan Gürcan 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası münasebeti ile Huzurevi sakinlerine öğle yemeği verdi. Ereğli Belediyesi Sümer Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen yemeğe Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ve Çiğdem Zor Yaran ile birlikte Halkapınar Kaymakamı Hakan Güner, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven,  Kamu Kurum ve Kuruluş Amirleri ile Ereğli Vasfiye Ergin Huzur Evi Yönetimi ile birlikte huzurevi sakinleri katıldı.

dsc_3676.jpg

Burada söz alan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Ereğli ilçe Müdürü Osman Tezcan, değerli protokol üyelerimiz ve yaşlılarımızı buluşturmak istedik, gönüllü arkadaşımız Kevser Oltan Gürcan hanımefendi bu işi finanse etti, bizde bu kapsamda Huzurevi’nde kalan yaşlılarımız ile protokolü yaşlılar haftası münasebetiyle bir araya getirdik, hepinize Hoş geldiniz der katıldığınız için teşekkür ederim dedi.

4-017.jpg

Programda konuşan Belediye Başkanı Özkan Özgüven yaşlılarımızın sadece yılın belirli günlerinde değil her zaman hatırlanması gerektiğine dikkat çekerek, hepimizin bir gün yaşlılık duygusunu tadacağını ve o dönemleri yaşacağını kaydetti. Programın yapılmasına vesile olan ve yurtdışında yaşayan hayırsever Kevser Oltan Gürcan hanımefendiye de teşekkür eden Başkan Özgüven, 18-24 Mart Yaşlılar haftamızı tebrik ediyorum. Sizler her zaman bizlerin gönlümüzde ve kalbimizdesiniz dedi.

3-022.jpg

Hayırsever Kevser Oltan Gürcan’a teşekkür ederek sözlerine başlayan Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ise, program kapsamında Vasfiye Ergin Huzurevi sakinleri ile bir arada olmaktan, onların mutluluğunu paylaşmaktan dolayı büyük keyif aldıklarını ifade ederek, Yaşlılarımız sadece bugünlerde değil, yılın her döneminde hatırlanmalıdır. Onların bizlerden tek isteği var. Unutulmamak, hatırlanmak ve ziyaret edilmek. Onları yalnız bırakmayalım. Ziyaret ederek mutluluklarına vesile olalım dedi.

Bizlerde yaşlılar haftasını kutluyoruz.

2-019.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.