1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’de ” yayalar için 5 adımda güvenli trafik” etkinliği
Ereğli’de ” yayalar için 5 adımda güvenli trafik” etkinliği

Ereğli’de ” yayalar için 5 adımda güvenli trafik” etkinliği

Konya’nın Ereğli İlçesinde Bütün yurtta olduğu gibi, Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, Ereğli’de “yayalar için 5 adımda güvenli trafik” etkinliği düzenlendi.

A+A-

Ereğli’de Yunus Emre Meydanında Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında,  ” yayalar için 5 adımda güvenli trafik” etkinliği ilçe protokol üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Düzenli ve güvenli bir trafik ortamının sağlanmasının amaçlandığı programda, trafik konusunda toplumsal farkındalığın arttırılması, trafik güvenliği konusunda bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinin yürütülmesi amacıyla, Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında  “yayalar için 5 adımda güvenli trafik” mottosuyla İlçemiz Ereğli’de vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesine yönelik olarak sürücülere ve yolculara, Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Arıcan tarafından çeşitli broşürler ile bilgilendirilirken şeker ikramında bulunuldu. Karayolu Trafik Haftası, Ereğli’de çeşitli etkinliklerle sürecektir.

dsc-6506.jpgdsc-6478.jpgdsc-6498.jpgdsc-6509.jpgdsc-6516.jpgdsc-6524.jpgdsc-6538.jpgdsc-6544.jpgdsc-6552.jpgdsc-6550.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.