1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’de Yolunu şaşırıp kaybolan yaşlı sürücüyü, 4.5 saat sonra jandarma buldu
Ereğli’de Yolunu şaşırıp kaybolan yaşlı sürücüyü, 4.5 saat sonra jandarma buldu

Ereğli’de Yolunu şaşırıp kaybolan yaşlı sürücüyü, 4.5 saat sonra jandarma buldu

Konya'nın Ereğli İlçesinde yolunu şaşırıp kaybolan ve aracının yakıtının da bitmesiyle sonrasında soğukta mahsur kaldı. Refik Kaynak (81), jandarmanın yaklaşık 4.5 saatlik arama çalışması sonrasında bulundu.

A+A-

Olay, Ereğli ilçesi Beyköyü Mahallesi ve Halkapınar’a bağlı Seydifakıllı mevkiinde kırsal alanda meydana geldi. Geçmiş dönem Ereğli S S Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Kaynak isimli yaşlı otomobil sürücüsü yolunu kaybetti. Daha sonra aracının yakıtının da bitmesiyle Mahalle aralarındaki kırsal alanda mahsur kaldı.

Jandarmayı arayan Kaynak yardım istedi. Geniş bir arazi olan Ereğli'ye bağlı Beyköyü Mahallesi ile Halkapınar ilçesine bağlı Seydifakıllı Mahallesi mevkiinde 4,5 saatlik süren arama çalışması sonucu Kaynak, jandarma ekiplerince bulundu.

Jandarma, Afad ekiplerine de durumu bildirerek yardım istedi. Neyse ki, Konya'dan Ereğli'ye hareket eden Afad ekipleri gelmeden arama çalışmalarını sürdüren jandarma kayıp şahısın izine Halkapınar'a bağlı Seydifakıllı yolu üzerinde ulaştı, Jandarma ekipleri tarafından üşümüş ve bitkin halde bulunan Kaynak, çağrılan 112 sağlık ekiplerince kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Durumunun ise iyi  olduğu öğrenildi.

Arama çalışmaları esnasında Jandarma ekiplerine DSİ ve Milli Parklar personeli de araçlarıyla destek verdi.

Kaynak ailesi jandarma ekiplerine teşekkür etti. Bizlerde Refik Kaynağa geçmiş olsun diyoruz.

logo-1-008.jpg

logo-2-007.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.