1. HABERLER

  2. Ereğli’deki Parklar Işıklandırılıyor

Ereğli’deki Parklar Işıklandırılıyor

Ereğli Belediyesi toplumsal alanların aydınlatılması kapsamında sürdürdüğü çalışmalarına devam ediyor. Bu bağlamda Pirömer Parkı, Namık Kemal...

A+A-

Ereğli Belediyesi toplumsal alanların aydınlatılması kapsamında sürdürdüğü çalışmalarına devam ediyor. Bu bağlamda Pirömer Parkı, Namık Kemal Parkı, Ziya Gökalp Parkı, Kültür Merkezi karşısı yeşil alan, Türbe Parkı, Çavuşlu Parkı, Yunuslu Parkında ışıklandırma çalışması gerçekleştirdiler.

Park alanlarının aydınlatılarak gece daha güvenli bir ortam oluşturma hedefinde olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Vatandaşlarımızın parklardan daha uzun süreli faydalanmalarını sağlamak istiyoruz. Gündüz saatleri dışında gece saatlerinde de vatandaşlarımızın parklarda uzun süreli vakit geçirmeleri için aydınlatma çalışmaları yaptık. Belki mevsim itibari ile bu yıl çok verimli bir dönem yaşanmayacak olsa da önümüzdeki yıl bu çalışmayı tüm parklarda gerçekleştirip halkımızın yaz aylarında parklardan daha uzun zaman yararlanmalarını sağlayacağız. Bu konuda vatandaşlarımızın da talepleri vardı. Ekiplerimiz bu talepleri dikkate alarak Pirömer Parkı, Namık Kemal Parkı, Ziya Gökalp Parkı, Kültür Merkezi karşısı yeşil alan, Türbe Parkı, Çavuşlu Parkı, Yunuslu Parkında ışıklandırma çalışması gerçekleştirdiler. Halkımızın ortak kullanım alanları güvenli ve güzel bir görüntü eşliğinde vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.