1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğlili eski Karabük Milletvekili Uysal hayatını kaybetti
Ereğlili eski Karabük Milletvekili Uysal hayatını kaybetti

Ereğlili eski Karabük Milletvekili Uysal hayatını kaybetti

Ereğli bir değerini daha sonsuzluğa uğurladı.

A+A-

Prof. Dr. Burhanettin Uysal Koronavirüs yenik düştü.

Karabük Üniversitesi kurucu rektörü, 26. Dönem Karabük Milletvekili, Ereğlili hemşehrimiz Prof. Dr. Burhanettin Uysal Koronavirüs nedeni ile hayatını kaybetti.

Karabük Üniversitesi kurucu rektörü ve AK Parti 26. Dönem Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal koronavirüs yenik düşerek yaşamını yitirdi. Hemşerimiz Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Ereğli Ulu camiinde ikindi namazının ardından, İlçemiz Meydanbaşı mezarlığında sevenlerinin gözyaşları arasında defnedildi. Uysal için pandemi nedeni ile cenaze töreni yapılmazken, “Uysal’ın vefatı uzun süredir görev yaptığı ve Milletvekili seçildiği Karabük’te ve İlçemiz Ereğli’de derin bir üzüntüye neden oldu.

Cenaze için TBMM Başkanı Mustafa Şentop’da Ereğli ye gelerek Uysal için son görevini yaptı. Cenaze namazına Konya Milletvekili Halil Etyemez, Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Karabükten, Konya’dan ve İlçemiz Ereğli’den çok sayıda bürokrat, oda başkanı ve siyasetçi katıldı.

Prof. Dr. Burhanettin Uysal hocaya bizlerde, Allah’tan rahmet diler, Acılı Uysal ailesine sevenlerine ve mesai arkadaşlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

 


2-413.jpg3-359.jpg

4444444444.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum