1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğlili Gazi Gökhan Akviran baba evine getirildi
Ereğlili Gazi Gökhan Akviran baba evine getirildi

Ereğlili Gazi Gökhan Akviran baba evine getirildi

El Bab'da gazi olan Ereğlili uzman çavuş Akviran: Canımızı vermeye hazırız dedi.

A+A-

Suriye'nin El Bab kenti yakınlarında teröristlerin askeri araca düzenlediği saldırı sonucu yaralanan Uzman Çavuş Gökhan Akviran, tedavisinin ardından memleketi Konya’nın Ereğli İlçesindeki baba ocağına getirildi.

Sağ bacağını kaybeden Akviran, "Çok şükür iyiyim. Rabb'im bu onurlu duyguyu yaşattı bana. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı. Bunu biliyorum. Vatan sağ olsun, gerekirse canımızı da vermeye hazırız" dedi. Fırat Kalkanı Harekatı bölgesi olan Suriye'nin El Bab kenti yakınlarında, 25 Temmuz'da, askeri aracın geçişi sırasında teröristlerin düzenlediği saldırı sonucu yaralanan Uzman Çavuş Gökhan Akviran, tedavisinin ardından memleketi Konya'nın Ereğli ilçesine getirildi. Saldırıda sağ bacağını kaybeden Uzman Çavuş Akviran, "Çok şükür iyiyim. Rabb'im bu onurlu duyguyu yaşattı bana. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı. Bunu biliyorum. Komutanlarımız sağ olsun, ispatladı. Vatan sağ olsun, gerekirse canımızı da vermeye hazırız. Mutluyum, ailemin yanındayım" diye konuştu.

'10 ÇOCUĞUM OLSA 10'UNU DA VATAN İÇİN GÖNDERİRİM'

Oğluna kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren anne Fadime Akviran da "Çocuğum geldi en çok ona seviniyorum. Bu gazilik bizim alnımıza yazılmış. Vatan sağ olsun, millet sağ olsun. Haberi aldığımızda çok üzüldük. Çocuğuma ne oldu, diye çok merak ettim. Görünce üzüldük ama buna da şükür dedik. Ne mutlu bana, Allah'ım oğlumu bana kavuşturdu. 3 çocuğum var. 10 çocuğum olsun 10'unu da vatan için gönderirim. Her anneye ve babaya kısmet olmaz. Rabb'im bize de bunu gösterdi" diye konuştu.

Gazi babası Derviş Akviranda; Çok şükür evine döndü oğlum sağ selim geldi, Bu günlere şükür olsun oğlum iyi ifadelerinde bulundu.

gokhan-akviran.jpg

gokhan-akviran-001.jpg

ereglili-gazi-gokhan-akviran.jpg

gokhan-akviran-002.jpg

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum