1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğlili İş insanı Abdullah Özdoğan hayatını kaybetti.
Ereğlili İş insanı Abdullah Özdoğan hayatını kaybetti.

Ereğlili İş insanı Abdullah Özdoğan hayatını kaybetti.

Geçmiş dönem Ereğli Belediye Başkanlarından Ahmet Özdoğan’ın amcası ve geçmiş dönem Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enver Bozkurt'un da dayısı olan yardımsever İş insanı Abdullah Özdoğan hayatını kaybetti.

A+A-

İstanbul’da iş hayatını devam ettiren ve Ereğli’nin sevilen ailelerinden Özdoğan ailesinin büyüğü iş insanı Abdullah Özdoğan içerisinde bulunduğu rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdi.

EREĞLİ ÖNEMLİ BİR DEĞERİNİ DAHA KAYBETTİ

Aslen İlçemiz Ereğli’nin Yukarı Göndelen Mahallesinde doğan değerli iş insanı Abdullah Özdoğan Ereğli’mizin yetiştirmiş olduğu önemli iş insanlarındandı. İş hayatını İstanbul’da sürdürmekteydi, Demay Demir-Çelik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdoğan, Ereğli Belediye Başkanlarından Ahmet Özdoğan’ın babası Nizamettin Özdoğan’ın da kardeşleri yardımsever İş insanı Abdullah Özdoğan, İlçemiz Ereğli’de Orhangazi mahallesinde bulunan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü hizmet binasının arsasını bağışlamıştı.

Sevilen yardımsever İş insanı Abdullah Özdoğan İstanbul'da toprağa verildi. Özdoğan’a bizlerde Allahtan rahmet diler. Eski Belediye Başkanlarından Ahmet Özdoğan’a, babası Nizamettin Özdoğan'a,  geçmiş dönem Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enver Bozkurt'a ve Acılı Özdoğan ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.