1. HABERLER

  2. Ereğlili Ülkücüler Osman Yüksel Serdengeçtiyi Andı…

Ereğlili Ülkücüler Osman Yüksel Serdengeçtiyi Andı…

Ereğli Ülkü Ocakları da hafta sonları düzenlenen sohbet toplantıların da bu hafta dava adamı, şair ve yazar Osman Yüksel Serdengeçti anlatıldı.Ülkü...

A+A-

Ereğli Ülkü Ocakları da hafta sonları düzenlenen sohbet toplantıların da bu hafta dava adamı, şair ve yazar Osman Yüksel Serdengeçti anlatıldı.

Ülkü Ocakları Ereğli Temsilcisi Hasan Fehmi Bıyık misafirlerine hoş geldiniz dileklerinden sonra; ‘’Bu gün burada rahmetli Osman Yüksel Serdengeçtiyi anmak ve anlamak için toplandık. Fakat Diyarbakır da düzenlenen bir açılış programında ilk kez Başbakan tarafından Kürdistan dan bahsedilmesi Türk milletini derinden üzmüştür. Bu olay ikinci Habur dur. Başbakan birinci Habur da hata yaptıklarını kabul ettiği halde ikinci defa bir benzer programa katılması tarihi hatadır. Bu yaşananları Türk milleti ve Türk Tarih kaydetmiştir rahmetli Serdengeçti bu günleri görebilseydi dokuzuncu defa mahpus olabilecek bir tepki koyacağına biliyoruz’’dedi.

Kur’anı Kerim okunması ile başlayan programda Ereğli Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdür vekili Erden Işık Osman Yüksel Serdengeçtinin hayatı, mücadelesi, yazarlığı ve şairliğini görsel sunumlarla, örnekler vererek dinleyenlere anlattı.

Programa katılan misafirler Ereğli Ülkü Ocaklı gençlerin hazırladığı ikramlar ile hoş bir gece geçirmenin memnuniyetiyle haftaya cumartesi günü bir başka programla ocak da buluşmak üzere ayrıldılar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.