1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. EREĞLİ'MİZE KATLI OTOPARK HAYIRLI OLSUN
EREĞLİ'MİZE KATLI OTOPARK HAYIRLI OLSUN

EREĞLİ'MİZE KATLI OTOPARK HAYIRLI OLSUN

Ereğli Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı yapıldı. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin OprukçuBaşkanlığında yapılan meclis toplantısında alınan kararla Ereğli'ye katlı otopark yapılıyor.

A+A-

Başkan Oprukçu İlçemiz Ereğli'nin önemli bir eksikliğini daha gidermek için start verdi. Oprukçu, Ereğli caddelerinde görülen araç yoğunluğu üzerine önemli bir hizmeti meclis gündemine taşıdı. Başkan Oprukçu aldığı doğru ve yerinde kararla İlçemiz ’de önemli bir çalışmaya imza attı. Ereğli şehir merkezinde bulunan Uğurlu cami yanında bulunan park sahasına katlı otopark kararını Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısında gündeme taşıyan Oprukçu meclis üyelerinden aldığı tam destekle güzel bir çalışma adına kolları sıvadı. Başkan Oprukçu geçmiş dönemde olduğu gibi yaptığı yerinde çalışmalarına bir yenisini daha katan Oprukçu, Ereğli’nin bir kamburunu daha gideriyor. Oprukçu halktan aldığı tam notla yoluna yine yerinde takdir gören hizmetleriyle çalışmalarını sürdürüyor.

Ereğli'mize katlı otopark hayırlı olsun diyor ve Başkan Oprukçu ve yol arkadaşlarını, Belediye meclis üyelerini ve emeği geçenleri, Ereğli halkı yararına alınan bu kalıcı ve yerinde hizmet dolayısıyla kutluyor ve teşekkür ediyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.