1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ’MİZE LAYIK VE KALICI HİZMETLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ
EREĞLİ’MİZE LAYIK VE KALICI HİZMETLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ

EREĞLİ’MİZE LAYIK VE KALICI HİZMETLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda açıklama yapan Özgüven, basın mensuplarının Dünya Gazeteciler Günü’nü de kutladı.

A+A-

        Başkan Özgüven: “Siz değerli basın mensuplarımızla bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Sizlerle hem Dünya Gazeteciler Günü’nüzü kutlamak hem de İlçemizin gündemine dair söyleşi yapmak üzere toplantı yapmak istedik. Çünkü sizler bu şehrin gözü kulağısınız. Bildiğiniz ve yakından takip ettiğiniz üzere Belediye olarak Alt yapı, yol, kaldırım, kanalizasyon çalışmaları kapsamında rekorlara imza atarak kendimizle yarışıyoruz. 3,5 yıldır Ereğli’mize layık ve kalıcı hizmetler yapmak için çalışıyoruz. İlçemizde şehir aidatı kazandırmak adına büyük bir özveri gösteriyoruz. Çünkü bu şehir bizim ve bizden sonraki neslimize güzel ve modern bir kent bırakmak görevimiz. Hizmette sınır yoktur, hizmete talep biterse sorun var demektir. Bizler enerji ve azmimizi halkımızın samimi düşünceleriyle sağlıyoruz.

Eleştiriye her zaman açığız ve bunu göreve geldiğimiz ilk günden beri belirtiyoruz. Sahici ve yerinde eleştiriler bize bir şey kaybettirmez ancak çok şey kazandırır, bu bilinçteyiz. Fakat doğru olmayan, mesnetli ve iftira noktasına varan eleştirilere de müsamaha göstermeyiz. 3-5 kişinin bizlere, şehrimize, belediyemize yönelik asılsız ithamlarla yapmış oldukları haberlere kanuni yönden cevabımızı veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Kimse yalanla dolanla bizleri yıpratacağını bize zarar verebileceğini sanmasın. Bizim ne için çalıştığımızı ne yapmak istediğimizi, şehrimize hizmetten başka gayemizin olmadığını aklıselim vatandaşlarımız çok iyi biliyor. Bu koltuklar kimseye baki değil, ezanlarımız okundukça, bayrağımız dalgalandıkça buralarda bir arada yaşam süreceğiz. Bizin gayemiz görevimiz bittiğinde de gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Bizler kıtaları birleştiren, denizin altından yol geçiren, duble yollarla şehirleri yakınlaştıran bir partinin mensubuyuz. Dünya’ya liderlik dersi veren bir Cumhurbaşkanının yolunda olan neferleriz. Devletimiz, partimizin ve halkımızın desteğiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yapılanlar ortada ve yapacaklarımızın teminatıdır. Bu düşüncelerle Dünya Gazeteciler Günü’nüzü kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.