1. HABERLER

  2. EREĞLİ’NİN BİLİNMEYEN ŞAMPİYONLARI

EREĞLİ’NİN BİLİNMEYEN ŞAMPİYONLARI

Yıllardır Ereğlimizi Türkiye’nin birçok ilinde başarıyla temsil eden birçok yarışmada dereceler elde eden fakat tüm bu başarılara rağmen gündeme...

A+A-

Yıllardır Ereğlimizi Türkiye’nin birçok ilinde başarıyla temsil eden birçok yarışmada dereceler elde eden fakat tüm bu başarılara rağmen gündeme bir türlü gelemeyen Ereğli Şeker Spor Atletizm Takımı 19.10.2014 tarihinde Kayseri’de yapılan İç Anadolu Bölgesi Kros müsabakalarında Ereğlimizi temsil etmiştir.Hüseyin Bozkuş, Yunus Ölger , Necati Bingöl , Abdurrahman Aslan dan oluşan yıldız erkek kros takımı, büyük bir başarı elde ederek bölge ikincisi olmuşlardır. Ayrıca takım kaptanı olan Hüseyin Bozkuş 120 sporcu arasında 3. olarak madalya almış ve bu gururu bizlere yaşatmıştır.

İlçemizde birçok branşa destek veren Ereğli Şeker Spor Kulübü, küçük kız ve küçük erkek kategorilerinde de yarışmalara katılarak Ereğli’de atletizm branşının altyapısını oluşturmuştur.Ereğli’de spora ve sporculara destek veren başta Ereğli Şeker Fabrikası Müdürü ve yönetim kuruluna ,kurslar açarak sporculara destek olan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ve sporculara tesislerini açan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne bu başarılarda pay sahibi olan beden eğitimi öğretmenleri Fati Akyüz , Ahmet Özkan Yazıcı ve Veli Ce ylan’a teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.